נושא: אתה צודק - טעיתי בהקלדה הכונה הייתה לFATTY תאריך: 3/6/2007 7:05:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן
התכונתי לכתוב, כמובן, פאטי, כלומר אותו סוג בולם שעליו דיברתי בשרשור הקודם. אם נכנסת לקישור שהוספתי, ראית שבקישור מוצג בולם FATTY.
לגבי האוכף - רבות נכתב על העניין הזה, ואני לא מומחה בעצמי. אולי כדאי שתפתח שרשור נפרד עם כותרת מתאימה, כדי שידעו להכנס וליעץ. כאופן כללי - זה צריך להיות נוח. שמעתי על חנויות שמייעצות בעניין, ואפילו שמעתי פעם על מומחה או מכון שממש מודדים אותך, ומכונים לך את האופניים (אוכף, כידון, קליטים...). שמעתי דעות מתלהבות מאוד. לי אישית מעולם לא היו בעיות שלא הצלחתי לפתור לבד, ודי בקלות, אז לא נזקקתי לייעוץ כזה.
לגבי נעלי רכיבה עם קליטים - ישנן נעליים "רכות", שנראות כמו נעלי ספורט רגילות, ואפשר ללכת איתן על רצפה רגילה בלי קולות הנקישה האופיניים לנעלי כביש. אני עצמי הולך עם זוג כזה לעבודה יום יום, ומלבד החברים הקרובים אף אחד לא מודע לעובדה שאלה נעלי רכיבה, עם קליטים. אני גם מאוד מרוצה מיתרונות החיבור ברכיבה בכל התנאים.
לגבי פדלים להתחברות - פדלים דו-שימושיים הם פדלים עם שני צדדים שונים: צד אחד בעל מנגנון התחברות, צד שני שטוח. ניסיתי פעם אחת וממש לא אהבתי את העובדה שבכל פעם שרוצים להתחבר לריך להתחיל לחפש את הצד הנכון, בעוד שעם פדלים "רגילים" יש קליק מיידי. אותו דבר נכון, כמובן, כשרוצים לרכוב לא מחוברים. אם אתה מדבר על פדלים בעלי מנגנון התחברות משני הצדדים, וגם עם מסגרת, הם אינם דו שימושיים, אלא מיועדים למתן תמיכה משופרת למקרה של רכיבה עם נעל "רכה". אם תרכב עם פדלים כאלה עם נעליים ללא קליטים, אחיזת הנעל בפדל תהיה לא טובה, ויש מצב להחלקת הרגל מהפדל, בעיקר ברכיבה אגרסיבית, או בשטח.
שוב, אני ממליץ לשאול כל שאלה בהודעה נפרדת, כדי לאפשר לאחרים להבין על פי הכותרת מה השאלה, ולהגיב.
בהצלחה
|