נושא: דוקא הקדמי משמעותי יותר תאריך: 3/12/2007 6:59:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן
משום שעל החלקת זנב אפשר לשלוט (ויש כאלה שעושים את זה בכונה), אבל החלקת קדמי מבטלת מיידית את יכולת ההיגוי שלך, מה שאומר נפילה מיידית כמעט בכל מצב.
אם הם עובדים קשה (ולפי התיאור שלך זה נשמע כך), כדאי לקנות חדשים לשניהם. לא ציינת אם אופנייך הם ש"מ או ז"ק. לשיכוך מלא אפשר להסתפק בצמיג צר יותר, בלחץ גבוה יותר, ובעל גלגול טוב יותר, משום שהמתלה מבצע חלק מעבודת העיקוב אחרי פני השטח. בז"ק אני נוהג להרכיב צמיגים באותו רוחב מלפנים ומאחור. לסינגלים אין צורך ביותר מרוחב 2.4, תלוי במשקל הרוכב ובסגנון. צמיגים בעלי שפה מפלדה (BID) הם כבדים מעט יותר, וזולים משמעותית. אני משתמש בהם משיקולי תקציב.
באופן כללי אני מאוד מרוצה מהצמיגים של WTB (יש להשיג באתר "הרים"), משום שהם מספקים אחיזה טובה, עמידות טובה לאורך זמן, במחירים הגיוניים לחלוטין. אם אינך כבד במיוחד, ולא מהקופצים, WTB-MOTORAPTOR יהיה לך נהדר. רכבתי איתו מעל שנה בעיקר ברמת הגולן, והוא ספג בנאמנות כל מה שנקרה בדרכנו. רגיש מעט ללחץ אויר נמוך. אם אתה כבד יותר, או נוהג לקפוץ, WTB-WEIRWOLF יכול להתאים לך יותר. שמעתי עליו דברים טובים, וזה כנראה הניסוי הבא שלי.
בהצלחה
|