הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/12/2007 5:38:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  "רוכבים אשי 2007" - החויה
נושא: "רוכבים אשי 2007" - החויה תאריך: 5/12/2007 5:38:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

מסלול פצצות לגבות במזג אויר מושלם. מתחיל בעליה קלה של כמה ק"מ, לחימום, ואז עליה תלולה מאוד, ומדורדרת. בגלל הצפיפות בשלב הזה נוצר פקק ארוך שחייב את כולם לעצור, גם אלה שהיו מסוגלים (ואני לא ביניהם כרגע).
אחריו כמה ק"מ של דיווש רגוע בשביל לבן, עד תחנת השתיה הראשונה.
עליה קטנה, ירידה קטנה, עליה ארוכה, תלולה ומדורדרת - שוב, רבים עוברים להליכה, אבל פתיחת הטור מאפשרת למי שיכול - להמשיך לדווש עד למעלה.
שוב מישור קצר, תחנת שתיה, ואז ירידה מגניבה, שגרמה כמה דקות נחת לבעלי האופניים האגרסיביים.
עליה קלה וארוכה, ואז ירידה שגבתה כמה קורבנות - באפכות, סנייק בייטס, ולפחות שרשרת קרועה אחת. האנשים היו מאורגנים, ותקנו בעצמם בשטח.
בסוף הירידה עוד תחנת שתיה, ומשם קטע דיווש ארוך ומצ´עמם (אבל עם נוף נהדר) עד הסיום.
AM במיטבו.
לכל אורך הדרך הורגש הארגון המתוקתק, עם סימוני דרך ברורים, אופנוע שדאג "להוביל" גם את מי שהקדים את המוביל (יוסי "אשדודי" מגרופי), טרקטורון לחילוצים (שהיה די מיותר, למרבה השמחה), חולצות שנתרמו, הקפצות לרוכבים לפני ואחרי (איש איש לפי העדפתו, וסנדביצ´ים ופירות ללא הגבלה בסיום.

למרות שאני בתקופה לא טובה של כושר ירוד, עמדתי בכבוד במסלול (כאמור, למעט העליה הראשונה, שבכל מקרה לא הייתי מצליח לעלול ברציפות) ונהניתי מאוד. אין ספק שבשנה הבאה אני בפנים.

מי שלא בא - הפסיד.....

חזרה לפורום