נושא: שלום מורן תאריך: 7/20/2007 11:24:00 PM
מחבר/ת: אביחי סבח
שלום,
רכשתי את אופנים בחנות שהיא משווק מורשה של אופני GIANT, בשם FOREST BIKE בחדרה , ניתן למצוא פרטים על החנות באתר הישראלי של גיאנט תחת משווקים מורשים (www.giant.co.il)
א. אני ממליץ לך לקרוא בפורום "צרכנות" ביקורת על האופניים, הם פחות או יותר מציינים את הדברים החשובים.
ב. לגבי שינויים בקניה, אולי כדאי להחליף את חישוקים (הקיימים: alex dp17) שהם יחסית לא חזקים במיוחד, בטח לא לקפיצות מעל חצי מטר, אבל זה כבר יותר תלוי בסגנון רכיבה שלך.
ג. דגש ששווה לשים לב לפני הקניה, הוא בדיקה של המפרט הקיים באופניים בפועל מול המפרט שמוצג באתר של גיאנט ישראל, (אצלי לא היו הפדלים על פי המפרט).
ד. לגבי המחיר, אז קשה לי להגיד לך כמה כסף הם יעלו לך במזומן כי אני עשיתי טרייד אין, על אופני זנב קשיח, במצב מצויין דגם 2006 והוספתי עוד 5500 ש"ח. אני מעריך שאתה יכול לקבל את האופניים בלפחות 7000 ש"ח אם לא פחות.
ה. דבר אחרון, לדעתי יש בעיות של מידות בדגם הספציפי הזה (trance 3 2006)ואם אתה זקוק למידה M באופנים אז לדעתי אתה בבעיה, אבל שווה לבדוק.
מקווה שעזרתי, ואשמח לענות על שאלות נוספות אם יש
נ.ב.
לגבי הבולם, זה מאוד תלוי בסגנון רכיבה שלך, לדעתי למי שרוכב ברמה של מתחילים / בינוני , הבולם הזה עושה את העבודה.
|