הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

9/2/2007 10:43:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  חיים כהן עם תוכן  התחדשתי באופניים...
נושא: התחדשתי באופניים... תאריך: 9/2/2007 10:43:00 AM
מחבר/ת: חיים כהן

מסתבר שכדי לאבחן "חולה נפש" לא צריך יותר מחודש וחצי :suss: .
אחרי רכיבות אינטנסיבית על הארדרוק פרו, ראיתי סרטון על הסטאמפי 2008 ונדלקתי קשות. ביום שישי האחרון הלכתי להציץ ונפגעתי :dead: הם עולים 11,500 לדגם COMP שהוא הבסיסי. לעומתם, היו שם סטאמפי 2007 דגם EXPERT שעולים 16,500. הם עמדו שם אדומים ומנצנצים כפרארי :D ..אחרי דילמות קשות והתייעצויות אונליין עם אנשים, הבנתי שה - EXPERT כחבילה היא משהו בנ*$נה. פצחנו במו"מ על המחיר..היה קשה, הוצאתי אותם בסוף ב-14,500 + טרייד אין של 2,500 על ההארדרוק שלי (בני חודש וחצי כאמור..) והשכבתי במקום 12,000 ש"ח.
עכשיו השאלות:
1. הבולם הקדמי הוא FOX TALAS עם מהלך משתנה 100-140 . מההבנה שלי מתחומים אחרים, בתוואי שטח טכני וקשה, כלומר עליות ובאמפרים רצוי מהלך קצר (100) ולהפך. האם ההנחה שלי נכונה?
2. הבולם האחורי הוא FOX עם פונקציה שנקראת BRAIN FAID ואת זה לא הצלחתי להבין. נסיתי לפשפש בסופ"ש באתרים שונים, ללא הצלחה מרובה. מישהו יכול לעזור בהסברים על הבולם? על הכיוונים שלו? האם צריך לנפח אויר איפשהו לפי המשקל שלי? האם צריך אחת לאיזה זמן תחזוקה כלשהיא?

סליחה על המגילה, אבל הנושא חדש לי לגמרי.

עשיתי עליהם 50 ק"מ בשישי...ואם לא הייתי קורס מעייפות הם היו ממשיכים :rolleyes:

חזרה לפורום