הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

9/25/2007 8:40:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אדי שור עם תוכן  לא מקובל ולא חכם !!!
נושא: לא מקובל ולא חכם !!! תאריך: 9/25/2007 8:40:00 AM
מחבר/ת: אדי שור

לשלום בוקר טוב,
כאדם שעוסק במסחר כ - 30 שנה ועובד בחברה יבואנית - מסחרית אני יכול לקבוע בודאות שהחנות נהגה כלפיך בחוסר קיצוני של הגינות ויושר מהטעמים הבאים:
1. מבחינה משפטית גרידא, היה על החנות, באמצעות הנציג המוסמך, במסגרת גילוי נאות ליידע אותך על קיומם של דמי משלוח ולא להעמיד אותך בפני עובדה מוגמרת ובכך, בעצם, להפוך אותך ל...בן ערובה ! לא יעלה על הדעת שברגע שאתה שואל "כמה יעלו לי אופניים ?" תשמע תשובה כגון "תשאיר המחאה פתוחה".
2. בכל השרשרת יצרן - יבואן - משווק נושא האחריות הינו בין החשובים ביותר ולא בכדי בחברות המכבדות את עצמן באגף השיווק קיים תפקיד של האחראי על השיווק לאחר מכירה ( AFTER SALE MARKETING ).שם נוסף לתפקיד: "האחראי על שימור לקוחות".
3. המחיר של המוצר,בין השאר, מקפל בתוכו גם את ההוצאות הכרוכות בהענקת השירות, אלא אם כן, המושג "תמחיר" טרם חילחל אל תודעתם של העוסקים במלאכה.
4. בנוסף לאמור לעיל, החנות נהגה בטיפשות מופגנת ואני מבקש לצטט בפניך את אשר אומרים אנשי השיווק בארה"ב: "את הלקוח אתה יכול "לשחוט" רק פעם אחת, אבל "לחלוב" אין - ספור פעמים" ומכיוון שבמילים אחרות ארה"ב היא שליש מכלכלת העולם - סימן שהחבר´ה יודעים היטב על מה הם מדברים.
ע"מ לא לצאת "פראייר" - גש לחנות, דבר ביחידות, בשקט ובגובה עיניים עם המנהל \ בעלים וייתכן שתקבל בחזרה את כספך בתוספת פיצוי לאו דווקא סמלי כי ככלות הכל כולנו בני אדם, כולנו טעינו, טועים וגם נטעה בעתיד והיה ויגרשוך כזבוב טורדני ובבושת פנים - תוכל לפתוח במאבק צרכני שאין צודק ממנו והסעדים העומדים לרשותך רבים מספור:
א. מכתב רשום עם אישור מסירה לחנות עם "תפוצת נאט"ו":ליבואן, ליצרן (דע לך שבמח´ פניות הציבור בארה"ב טרם התוודעו לשפת הקודש וע"כ, אנא ממך, תטרח לתרגם את פניתך לאנגלית), לאתרים העוסקים ברכיבה, למועצה לצרכנות.תדאג לקצוב להם פרק זמן למתן מענה (שבוע ימים - זה מספיק וגם הגון).
ב. היה ויבחרו למלא את פיהם מים - תתבע אותם בבית המשפט לתביעות קטנות בסכום העולה פי 10 ותכלול גם את התביעה לתשלום פיצויי עוגמת נפש וביטול זמן. נכון לעכשיו תביעות הללו הן יותר ויותר מקובלות. חשוב שתברר אצל רשם החברות מי הבעלים ותתבע אותם תביעה אישית על תקן היותם בעלים והאחראים אחריות אישית כמנהלים בתאגיד.
ג. תעניק פומבי ככל שרק ניתן העיתונות המקומית ובאתרים של הרוכבים.
ד. תזכור בעצמך ותזכיר לכולם שזילזול בלקוח אינו משתלם.
בהצלחה, אדי.

חזרה לפורום