נושא: איזו קריזה :mad: תאריך: 10/27/2007 7:13:00 PM
מחבר/ת: doron gera
סוף סוף הגיע סוף שבוע. ואחרי שבועיים ללא רכיבה ( הייתי בחו"ל) כבר הייתי טעון ביותר מידי אנרגיות. יצאתי כהרגלי ביום שיש בצהריים לרכיבה קצרה של כ-35ק"מ. אני גר בעפולה. וד"כ מטפס לגבעת המורה ( מקום קרוב יחידי עם עליות פה :rolleyes: ) עושה סיבוב ביער שם למעלה וחוזר הבייתה! יורד למחסן מוציא את האופניים ורואה פנצ´ר. יש ג´יפה בגלגל. אז ניסיתי לנפח אולי זה משהו קטן. לא הלך. אז שלפתי מן התיק את אחת משתי הפנימיות רזרבה שלי. החלפתי ונסעתי. בערך בקילומטר ה 25, אני כבר על הגבעה למעלה איפשהו בתוך היער תוך כדי ירידה עם הרבה אבנים שמעתי משהו מוזר ומאין חוסר שליטה קלה על הזנב. עוצרים. בודקים. פנצ´ר. רק שהפעם כבר ידעתי מה מצפה לי. זו דרך ללא קוצים. רק אבנים. ולא נסעתי לאט בכלל :suss: כבר ניחשתי מה זה. ניסיתי לנפח את הגלגל בכל זאת. כמובן שלא הלך. טוב. יש עוד פנימית. מפרקים. את הגלגל האחורי. ו.... שוק של הלייף ! הפנימית קטנה מידי !!! :mad: הנקניק בחנות נתן לי בטעות פנימית אחת "26 ואחת "20 סעעמק !! :(( ( סליחה) טוב מה עושים? אין הרבה אופציות : הולכים הבייתה- ב ר ג ל ! הקיצר...יצאה לי הליכה של כשעתיים וחצי פלוס הבייתה מאיפה שהייתי לעפולה. במקום רכיבה קצרה של כחצי שעה פלוס מינוס. איזו באעסה !!! אבל :night: טוב בלילה.
סתם רציתי לחלוק איתכם.
|