נושא: תיק למצלמה תאריך: 1/30/2008 9:39:00 AM
מחבר/ת: Drunk Mice
היי,
אין לי הרבה נסיון בלרכב עם המצלמה והציוד אבל בפעמים שלקחתי איתי ציוד לקחתי אותו בתיק של Canon שקניתי מ Amazon ב 35$, תיק מצויין. בצידי התיק שמתי 2 בקבוקי 1.5L, לדעתי תוכל לשים שם שתי שקיות מים בנפח הזה אם תשים אותם במארז כלשהו, בתוך התיק עדשה, מצלמה ובמקום שהתפנה מהעדשות הרציניות שלי שלא העזתי לקחת התפנה מקום לאוכל, פלאפונים, ארנקים וכל מה שרציתי לקחת.
Canon Deluxe Photo Backpack 200EG for Canon EOS SLR Cameras http://www.amazon.com/gp/product/B00009R6TA/ref=pd_cp_p_3?pf_rd_p=250314001&pf_rd_s=center-41&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0002Y5WZM&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0MKGVCZ3N1Q47PSAFD26
התיק הזה מעולה לכל מטרה ונוח בטירוף (אני יכול לחשוב רק על דבר אחד שטיפה מציק אבל אפשר לפתור אותו עם טיפה רצון - זה לא מפריע מספיק), במיוחד בשביל המחיר שהוא ללא תחרות.
אם לא ללכת על תיק גב אז הייתי שם את המצלמה והעדשה בתיק על הכידון, אבל תיק כזה חייב להיות מוגן מספיק (והייתי שוקל להוסיף עוד ספוג מוקצף שיספוג את החבטות והטילטולים)
בכל מקרה אם אתה לוקח עדשות איכותיות (אני כרגע מפחד, אבל בהמשך זה יעבור לי) תדאג לאחריות וביטוחים לייתר ביטחון...
לשימושך,
|