נושא: חוות דעת תאריך: 2/10/2008 9:40:00 PM
מחבר/ת: aviad be zaken
שלום חגי, אני רוכב על דגם של שנה שעברה (2007) כבר קרוב לחצי שנה, בעיקר במדבר, ובעיקר בשבילים ברמה טכנית בינונית+. לגבי המפרט, אני לא לגמרי מכיר את המפרט של 2008, אך ב2007 לא קיבלנו את הלואיז אלא את הג´וסי 5, שכידוע מתחילים להרעיש לאחר כחודש שימוש או במזג אוויר גשום במיוחד, למרות שלאחר כמה כיוונונים מדוייקים ושחיקה של הרפידה המצב הפך לסביר מאוד (לא מרעיש). אני חושב שהלואיז הם שינוי לטובה אך לא בטוח בכך משום שלעולם לא רכבתי על לואיז. האופניים אכן מגיבות מצויין בכל הסינגלים הטכניים שנרכבו עד כה, למרות שבטיפוסים טכניים מרגישים את החיסרון של הצמיגים הדקים המגיעים עם האופניים, אם אתה מחפש קצת יותר ביטחון בפניות ויכולת אחיזה בטיפוסים טכניים וקצת פחות מהירות - החלף במעמד הקניה. המתלה האחורי קשיח יחסית בחודש\ חודשיים הראשונים של השימוש, דבר שמגדיל באופן ברור את יעילות הדיווש (מורגש במיוחד ברכיבות ארוכות) אך גורם לאי נוחות מסויימת בגינות הסלעים, לאחר כיוונון ומספר רכיבות המצב משתפר פלאים. באופן כללי האופניים מאוד מומלצות, אך יש להדגיש שבבניתם המקורית יועדו יותר לכיוון הקרוס קאונטרי, לכן על מנת לכוונם יותר למטרות האול מאונטיין יש להגדיל צמיגים ולחזק גלגלים. אשמח לענות על כל שאלה נוספת שתעניין אותך בנושא.
אביעד
|