הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/11/2008 9:32:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  מנסה להדגיש...
נושא: מנסה להדגיש... תאריך: 2/11/2008 9:32:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן

לגבי השלדות - השלדות של הארו מסדרת X הן עמידות ומוצלחות.

אבל אופניים שלמים מסדרה X ביד שניה אפשר למצוא סביב 2000ש"ח. אין מצב שאתה מביא את כל הרכיבית הנוספים באלף ש"ח. רק בולם קדמי סביר יעלה 500ש"ח ומעלה.

כאחד שכבר בנה אופניים מחלקים אני רוצה לחזק את מה שנאמר כאן קודם - ישנם כמה וכמה רכיבים שיש להם כמה סטנדרטים והמון מידות שונות וקרובות מאוד. אתה מצהיר שאין לך ידע טכני ואתה רוצה ללמוד תוך כדי התהליך - מבורך, אני מאוד מאוד בעד - אבל זה ידח לא מעט זמן, והטעויות שתעשה יעלו לא מעט כסף (מספיק שתקנה ציר מרכזי במידה לא מתאימה, או בולם עם סטירר קצר מדי) - וכל הזמן הזה אין לך אופניים...

שוב, אני ממליץ שתעדיף אופניים שלמים, מיד שניה. כאמור, בסביבות 2000ש"ח אתה יכול לקבל אופניים שלמים ופועלים, ולהתחיל לרכב כבר עכשו. את הטיפולים והטכנאות תוכל ללמוד תוך כדי (וכאמור, אני ממליץ מאוד).

מילה לגבי דיסקים - המכאניים עדיין זולים יותר מההידראוליים. אפשר למצוא הידראוליים בחצי מחיר במשומשים - אבל אפשר למצוא גם מכאניים משומשים בזול. אם אתה סופר כל שקל, זה בהחלט מקום לחסוך בו.

בהצלחה

חזרה לפורום