נושא: צריך עזרה בהחלפת אופניים תאריך: 2/16/2008 8:32:00 PM
מחבר/ת: avi a
אז ככה, כרגע אני מחזיק GT I Drive 5 כאשר מזמן ניצלתי את היכולות שלהם והם ממש מגבילים אותי בניסיון לשפר את היכולות שלי על אופניים. (פשוט לא מספיק אגרסיביים ואני מפחד לגרום להם נזק) לאחרונה הצטרפתי לקבוצת רוכבים שרוכבים יחסית אגרסיבי ליכולות של האופניים שלי וזה מה שלמעשה גורר אותי לעשות את השינוי הזה. בכל מקרה, אני רוצה לעלות מדרגה ולקנות אופני שבילים אגרסיביים עם מהלך של 6 אינצ´ אחורה ו140-160 מ"מ קדימה, שיהיו להם יכולות XC טובות אך עם זאת שיהיה אפשרי לרדת איתם דרופים בינוניים, השימוש יהיה בעיקר לאורבן ולרכיבת שבילים (בן שמן, קנדה, בריטניה, כרמי יוסף, בארי..) זה מותיר אותי עם כמה שאלות פתוחות שאני עדיין לא סגור עליהן כמו האם ללכת על משומשות (ככל הנראה שזה מה שיקרה) על מנת לקנות את האופניים האיכותיות ביותר שהתקציב יכול להרשות או ללכת על חדשות עם מיכלולים פחות איכותיים אך עם זאת לקבל אופניים חדשות. התקציב הינו מאוד גמיש, כך שאני לא יכול לנקוב בסכום מסויים, אם משהו ימצא חן בעיניי אני יכול בשקט להוציא עליו כמה אלפים טובים, אך המגמה היא לא לעבור את ה10,000 ש"ח. צריך את המלצותיכם מה לעשות ועל איזה דגם הכי כדאי ללכת (תמורה הכי גבוהה למחיר), יש לציין כי יש אפשרות של הזמנת אופניים מחו"ל, דבר שאני שוקל לעשות.. ערכתי סיבוב על הSpecialized Enduro SL 2008 שעפ"י הפרמטרים אמורים להיות מושלמים בשבילי, אך לא ממש אהבתי את התחושה על האופניים.. הכיוון שלי כרגע הוא לCoilair 2006/7/8 או הזמנה של Heckler או Ellsworth מחו"ל, מה דעתכם? תודה, אבי.
|