הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/17/2008 1:30:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  מנקודת המבט שלי
נושא: מנקודת המבט שלי תאריך: 2/17/2008 1:30:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

קודם כל, אין ספק שהרכבת אופני בוטיק תהיה יקרה יותר מאופניים שלמים באותה רמת אבזור. אישית אני ממליץ על הרכבת אופניים רק למי שבאמת מכיר ויש לו העדפות שונות מיצרני האופניים. אם יש רכיב אחד או שניים שאתה מעדיף, תמיד אפשר לשדרג במעמד הקניה.

לגבי רכישת שלדה אגרסיבית יותר ולהרכיב את החלקים הקיימים - ברוב המקרים הגלגלים הם המרכיב הרגיש יותר להתעללות, והמזלג. אלה הם הרכיבים היותר יקרים באופניים, והשלדה בדרך כלל איננה הבעיה, כך שרכישת שלדה (נניח הקלר) והרכבת הרכיבים הקיימים לא תתן לך עדיפות על הקיים. כמובן ששימוש ברכיבים פחות יעודיים ופחות יקרים (בלמים, מע´ הנעה, קוקפיט), יכול לעזור במקרים כאלה.

על הקוילאיר שמעתי דברים טובים, אבל לא ניסיתי.
את ההקלר בגרסא הקצת יותר ישנה חויתי, והיום הם מוצעים עם קיטים, מה שמאפשר לתמחר אופניים שלמים עם שלדת "בוטיק" מוצלחת מהוללת.

שורה תחתונה - אתה מוכן להשקיע הרבה כסף, כדי לקנות משהו שישאר איתך לזמן רב. אני ואחרים יכולים לחלוק איתך את הבחירות שלנו, אבל הן לא בהכרח תתאמנה לך.
אין מנוס - עליך להכנס לחנויות, ולבקש המלצות מהמוכרים על אופניים. במחירים האלה חנויות רבות מאפשרות רכיבת נסיון, ולפעמים אפילו רכיבת מבחן (לקחת אופניים לסוףשבוע, למשל). אתה רוכב ותיק ויודע מה טוב לך, ואין דרך טובה יותר לכך מרכיבת נסיון.
אני מאמין שאחרי בחינת כמה וכמה זוגות ברמות הגבוהות, תדע מה אתה מעדיף. אם עדיין תתלבט תמיד אפשר להעדיף את מה שיותר יפה.

ועוד דבר - עזוב את הסיסמא "תמורה הכי טובה למחיר". התמורה לא תמיד נמצאת במספר המיסבים או בעלות האביזרים. גם אם תפרוט את כל נתוני האופניים, ישנם אופניים שהם נהדרים "על הנייר", ובמציאות לא כולם אוהבים, וישנם אופניים שעם נתונים כמו של המתחרים גורמים לכולם לחייך חיוך גדול...

בהצלחה

חזרה לפורום