נושא: הרשימה שלי תאריך: 2/18/2008 11:53:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן
אישית אני מעדיף לעבוד עם כלים יעודיים, ולא רב כלי. המשקל לא מהווה שיקול... אז ככה:
באוטו - הכל כולל הכל. כל הכלים הנחוצים לכמעט כל עבודה שקשורה לאופניים, וכן חלפים שונים, כולל פדלים, אוכף, כל המיגון (גם אם אין צורך היום וכיו"ב. השאלה מה אני לוקח עלי לרכיבה:
קבוע בתיק השתיה (אין לי תיק אוכף): משאבה לגלגלים (מתאימה גם לפרסטה. בעבר הייתי לוקח גם מתאם פרסטה-לשרדר) סט מפתחות אלן (נפרדים, לא על כלי יחיד) כלי לשרשרת שפיץ-פלאייר שוודי קטן (מחליף גם את מפתח החישורים) מברג עם ראש מתחלף (שטוח/פיליפס בשני גדלים) סכין יפאני אוזן למעביר אחורי ברגים חליפיים למתלה אחורי שתי פנימיות אזיקונים (לא תאמינו מה אפשר לתקן עם אזיקונים כשאין ברירה) כבל להילוכים ערכת עזרה ראשונה ודרך אגב, פקק הונטיל הקדמי שלי הוא גם מפתח ליבה לשרדר.
תוספות לרכיבות ארוכות (מדבר ודומיהן): משאבת בולם שרשרת מפתח פדלים (שמתאים גם לציר האחורי שלי) WD-40 מפה - תמיד, גם אם אני מכיר בעל פה את המסלול. משקה איזוטוני - גילית שזה הגורם שהכי עוזר לי במאמץ לאורך זמן, יותר מכל החטיפים והג´לים.
ברכיבות המדבר האחרונות שלי התרשמתי עמוקות מכמות הסלעים החדים החורצים בצידי הצמיגים, והוספתי צמיג מקופל קשור על התיק מאחור. גם צמיג פלדה אפשר לקפל בצורה שניתן יהיה לקשור אותו על התיק מבלי שיפריע, ועם טיובלס במדבר רוב הסיכויים שאם יהיה פנצ´ר, יהיה צורך בהחלפת צמיג. כמובן שבחירת הצמיגים שלי מושפעת מזה.
וכמה מלים: * רוב העבודה של הכלים האלה היתה לרוכבים אחרים. * ערכת עזרה ראשונה שוכנת בקרקעית התיק. אני עלול לשכוח משאבה, אבל לא אותה. * ברכיבות ממש קצרות (עד שעה) באיזור מוכר (מסלולי הבית) עם עוד רוכב ועם חילוץ במרחק של חמש דקות - אני יוצא לפעמים בלי שום דבר בכלל. * אולי זה כבר מובן מאיליו, אבל טלפון אני לוקח תמיד, אפילו ברכיבות הכי קצרות (יש לי נרתיק יעודי על הכידון). ברוב הנפילות/תקלות אתה נשאר בהכרה, והיכולת הפשוטה להרים טלפון ולהזעיק עזרה יכולה לפעמים להיות ההבדל בין לחכות שעות או להיחלץ במהירות - במיוחד באיזורים נידחים.
|