הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/18/2008 12:03:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  קצת חומר למחשבה
נושא: קצת חומר למחשבה תאריך: 2/18/2008 12:03:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

המונגוס הם אופניים אגרסיביים וכבדים מאוד יחסית - אני שקלתי 17ק"ג!
רשמית הם מיועדים לאורבן ודירט-ג´אמפ, אבל אני מאוד נהניתי מהם ברכיבת AM.

האיירון הורס נראים בסדר, ויותר מתאימים למתחילים.
בקשר לדגמים אחרים שהוזכרו כאן - הספשלייזד נחשבים למאוד מוצלחים כאופני מתחילים, ולא מעטים משאירים אותם לאורך שנים.
מרידה קאלאהארי 590 הוא אמנם דגם ישן - אבל לא מיושן, ויש לי חברים שהתחילו איתם ועשו איתם הכל, עד שקנו אופני AM ש"מ. אחד מהם השאיר ברשותו את הקאלאהארי בצד האופניים החדשים.

יש דגמים רבים של אופניים שיכולים להתאים לרוכב המתחיל בשטח. ההבדלים במחירים האלה אינם קיצוניים, ויש חשיבות גדולה להתאמת האופניים לרוכב.
עצתי לך - צא לסיבוב חנויות, הסבר את צרכיך למוכרים, והקשב לעצותיהם. בקש לרכב מעט על כל זוג שמוצע לך, ונסה להתרשם עד כמה האופניים נוחים לך. מן הסתם יהיו דגמים שיתאימו לך יותר, ולא בהכרח היקרים יותר או הנחשבים יותר. אם לאחר הסיבוב תגיע למסקנה חד משמעית - סבבה. אם יהיו יותר מזוג אחד - תוכל להתייעץ שוב ולקנות על סמך המראה שלהם, או המפרט.

עוד מילה לגבי החנות - רוב החנויות נותנות הנחות בשרות, ואחריות לאופניים חדשים. קניית האופניים כנראה איננה הפעם האחרונה שתיכנס אליהם, וכדאי לקנות במקום שאתה מרגיש בו נוח לשאול שאלות.

בהצלחה

חזרה לפורום