הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/18/2008 7:25:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  erez matas עם תוכן  תנסה את המונגוס טוקאלי...
נושא: תנסה את המונגוס טוקאלי... תאריך: 2/18/2008 7:25:00 PM
מחבר/ת: erez matas

מניסיון של שלוש שנים על אופני שבילים 5"(K2 - ליטיום 3) מהנות מאוד בטיולים ארוכים סגנון XC בשילוב סינגלים לרוב עד אשר הרגשתי שהאופניים ממש מגבילות אותי בתחום האגרסיבי דרופים וכו´.... עברתי לאופניי AM אגסרבי עם מהלך של 6" (אינדורו אקספרט 150) מייד מהר מאוד רמת הרכיבה השתפרה בתחום האגרסיבי המון בטחון בירידות וקפיצת דרופים גבוהים ללא חשש תענוג כל עוד אתה מגמת ירידה... אך ברכיבות XC רציניות עם הרבה עליות ארוכות ותלולות הרגשתי את עודף המשקל וממש סבלתי עד אשר נאלצתי להחזיק זוג אופניים נוספות ל-XC (ספשלייזד אפיק) והאינדורו ממש סתם "ישבו" בבית ללא כל שימוש פשוט חבל על הכסף... אז החלטתי שאני קונה זוג אחד שיהיו יותר וורסטליות וחשבתי בכיוון של שילדת בוטיק כגון טרנר 5 ספוט סנטה קרוז הקלר וכו´, לאחר בירורים ובדיקות הבנתי שלהרכיב אופניים עם החלקים שרציתי זה מגיע לסכום שלא פחות מו 17.000 ש"ח ויותר... לאחר התייעצות עם כמה ממוחים בתחום המליצו לי בן היתר לנסות את המונגוס טוקאלי, ניסיתי וקניתי והיום לאחר כחודש עם הטוקאלי אני יכול בהחלט להמליץ בחום למרות שלא מדובר בחברת בוטיק סקסית האופניים מאוד וורסטליות עם מהלך אחורי של כמעט 6" ובולם קידמי רוק שוק פייק 140 עם שינויי מהלך ל-95 עם נעילה וריבאונד בולם אחורי של רוק שוק(לא זוכר את הדגם) עם אפשרות שליטה מלאה על הפלטפורמה עד ממש כמעט נעילה ומפרט חלקים טובים במשקל סביר, האופניים מטפסות מצויין ממש כמו אופניי 5" רגילות, מצויינות במיוחד בטיפוסים טכניים ונוחות מאוד בטיולים ארוכים כמו כן נותנות ביטחון בירידות בקטעים טכניים ובקפיצות לא ברמה של האינדורו אבל גם לא כל כך רחוק מהם,בקיצור הפעם קלעתי בול למה שחיפשתי ממש באמצע גם יכולת XC מצויינת וגם יכולת אגרסיבית לא מבוטלת.... במחיר אטרקטיבי מאוד באמת אני מופתע לטובה מהמונגוס ממליץ לנסות :rating:

חזרה לפורום