הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

4/5/2008 12:45:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  כפיר כחלון עם תוכן  חחח בלמים
נושא: חחח בלמים תאריך: 4/5/2008 12:45:00 PM
מחבר/ת: כפיר כחלון

נשבע שלא שמתי לב,זה היה בחמש בבוקר ואחרי המון בירות :)...
אז בברקסים עסקינן...
ישנם המון סוגים ולתקציבים השונים.אז בתכלס,אין לזה סוף (אולי כן וזה הברקס MONO6 של HOPE עם שישה פיסטונים,או אחד עם שמונה פיסונים שיש להשיג רק בחו"ל).
דברים שאני ממליץ עליהם מניסיוני האישי הם הAVID JUICY 7 ULTIMATE,שלמרות שהם לא מיועדים מלכתחילה לFR/DH הם פשוט ברקסים קטלנייים ונמצאים בשימוש אצל המון אלופי DH שזה מפתיע :)
הבא בתור,למרות התג מחיר הדי נמוך,זה הHAYES NINE,המון כוח בלימה,מכונאי טוב גם יידע לסדר אותו ככה שהוא ייתן פיל (רגש) מצויין לרוכב וייתפקד לא פחות טוב מברקסים של אלפי שקלים.ואת זה הוא משיג ע"י בליד נכון למערכת (הוצאת האוויר מהצינורות).
שימנו XT עם 4 פיסטונים גם כן אחלה ברקס.
HOPE mono m4.הוא ברקס ברמה היותר יקרה (1500 ליחידה) אשר עשוי כולו מיחידה אחת שכורסמה בCNC,בשונה משאר הברקסים שמורכבים מכמה יחידות שרותכו יחד או חוברו עם ברגים,דבר שמבטיח שלא יהיו יותר מדי חלקים זזים או חלקים שרותכו יחד,בקליפר וככה מונע המון נזילות שהן דבר שכיח וגם נותן יתרון כי אין חופש בקליפר עצמו והדברים היחידים שזזים הן הבוכנות (פיסטונים).והוא מאוד מאוד מומלץ למי שיש את הכסף.
ובטיפה פחות ממנו יש את הHOPE MOTO V2 שהוא ברקס של שני פיסטונים,גם כן מ CNC ובעל אותן תכונות כמו הM4 רק שכאן הוסיפו ווסת בידית שנותן לך אפשרות לכוון את הברקסים בעת הרכיבה.
יש גם את הQUAD שהוא מומלץ מדיבורים שהיו לי עם רוכבים אחרים,מעולם לא רכבתי איתו ולא ניסיתי אותו.
ישנן גם שמועות שלמגורה יש ברקסים טובים,לא יודע,לא רכבתי עם מגורה מעולם כי הם לא הכי שכיחים אבל יצא לי לגעת בהם רק כאשר הם נזקקו לטיפול ומדובר בברקסים שעוצבו נכון ויחסית קל מאוד לעשות עליהם עבודות תחזוקה,יותר מזה לא יודע:).
יש גם את FORMULA THE ONE שהוא מאוד מומלץ לFR/DH,שני פיסטונים ועוצמת בלימה מצויינת.

מקווה שזה מספיק מידע,ביקשת על דגם מסויים אבל הבאתי לך המון דגמים,עכשיו כנס לאינטרנט ותשווה מחירים.זה פיצוי על הפאדיחה עם הבולמים :)

חזרה לפורום