נושא: אוקי תודה אבל אני מחפש חדש כנסו הכנסתי עוד פרט.. תאריך: 5/1/2008 7:27:00 PM
מחבר/ת: matan avi
אני מעדיף אופניים חדשות.... וגם מחפש אופני הרים... אם אפשר שתמליץ לי על משהו כזה? מצאתי למשל כמה דגמים תגיד מה דעתך דגם - GT- spro -2007 "26 2 בולמים קידמיים שלדת אלומניום קלה ברקס דיסק קידמי 21 הילוכים מקצועיים מערכת הילוכים דגם SAIGUAN מיוחדת SHIMANO TECNOLOGY- מערכת זו מדגם איזיי- פייר עם שעון תזמון מתקדמת מסוגה ,העלאה והורדת הילוך מתבצעת ע"י לחיצות קלות ללא כל כיוון מיוחד לתפעול פשוט קל ונוח ללא צורך בידע קודם מעביר אחורי INDEX בולם קידמי 70 מ"מ בציפוי כרום ג´נטים אלומניום שחור כסוף , שפיצים מנרוסטה V ברקס אלומניום ידיות מעצור מאלומניום כידון ספורטיבי מאלומניום עם חיזוק מיוחד 2. "26 דגם CZ-8 מבית קמרון design U.S.A שלדת אלומניום עם חיזוק מיוחד (חדש!) 24 הילוכים SHIMANO ידיות העברה איזי פייר ALLOY מעביר אחורי SHIMANO מקצועי ACERA מערכת העברת הילוכים קדמית SHIMANO SIS 42T ומניע קדמי מאלומניום קטן במיוחד בולם קידמי מאלומניום USA M30 MOZO בולם אחורי ניתן לכיוון ג´נטים כפולים ,נאבות אלומניום שפיצים נרוסטה מעצור V-BRAKES מאלומניום ידיות ברקס מאלומניום כידון ספורטיבי עם חיזוק מיוחד לתנאי שטח קשים במיוחד מוצר זה מגיע עם מעצורי V-BRAKES
למשל דברים כאלה... בבקשה המלצות תודה על העזרה:P דרך אגב אם זה יהיה עם מעצורי דיסק למרות שזה אמור ליקר קצת אבל בכל זאת מעדיף:S
|