הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/18/2008 8:03:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  היה פרסום במקומות המתאימים
נושא: היה פרסום במקומות המתאימים תאריך: 5/18/2008 8:03:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

כולל בפורומים ובעיתוני האופניים.

לגבי אופניים מתאימים - את הראנים הראשונים שלי במנרה ואת הביקורים הראשונים שלי בצובייק עשיתי עם אופני כניסה פשוטים של מרידה (קאלאהארי 550). ברור שהיום אני עושה דברי םאחרים שם, אבל להתחיל אפשר עם כל דבר.

לגבי מנרה - הם לא מפעילים ולא מתחזקים מסלולי אופניים, ובימים שהמקום הומה אדם הם גם מכניסים את האופניים בעדיפות שניה לאחר המטיילים הרגליים (נסה לבוא לשם בשבת ותבין שאתה לא ממש רוצה להיות שם). הרכבל שלהם לא מתאים להובלת אופניים (מסתדרים, אבל זה לא ייעודי), והם לא מעודדים רוכבים.
יש שם השכרת אופניים, אבל ממש לא אופני DH - והאמת היא שקשה לי לראות איך יהיה להם כדאי להשכיר אופני DH ואפילו מגינים וקסדות - פשוט מבחינת העלויות.

ולגבי "ריקים" - צובייק אכן היה ריק, למרות שכולם דיברו עליו. מנרה לא ריק - עונת הרכיבה שם נמשכת חודשים ספורים - בקיץ הדרדרת לא נעימה, ובחורף יש קטעים עם בוץ כבד, וצריך לעקוב אחרי מצב הגשם. בימים מתאימים לרכיבה יש שם בהחלט הרבה רוכבים - אבל לא כמות שמצדיקה, כנראה, הפעלת צות שיתחזק את המסלולים גם בקיץ...

מקוה שלא ריפיתי את ידו של אף אחד, אבל זה המצב, כפי שאני מבין אותו.

חזרה לפורום