הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/24/2008 2:49:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  ערן מנשה עם תוכן  צמיגי Kenda
נושא: צמיגי Kenda תאריך: 5/24/2008 2:49:00 PM
מחבר/ת: ערן מנשה

ישנו מגוון רחב של צמיגי קנדה לשימושים שונים.
אם האופניים נקנו חדשות או שנקנו משומשות לפני החלפת צמיגים כנראה מדובר ב-Kenda Komodo 2.1.
היתרון ב-Komodo שהוא צמיג לכל מטרה (All purpose) וכשמו כן הוא: הוא יהיה טוב בכביש ובשטח.
החסרון הוא שתמיד תמצא צמיג שיהיה יותר טוב בתחום אחד ופחות טוב באחרים (שבילים, כביש, טיפוס, דרדרת, בוץ, סלעים, וכד´).
ל-Komodo התנגדות לגלגול נמוכה, מה שאומר שהוא מהיר יחסית בשבילים.

אני רוכב על Komodo מהקניה ומרוצה מאוד :cool: , את האחורי החלפתי כבר ל-Komodo עם קוולר והקדמי עדיין לא מספיק שחוק. אציין שאני רוכב יותר משבילים בשטח והתכנון שלי להחליף כשיגיע הזמן את הקדמי ל-Nevegal לאחיזה משופרת.
שים לב שהקידמי שלי מחזיק כבר כמעט 3000 ק"מ :p בעוד האחורי החזיק כ-2000 ק"מ והוחלף.

ניתן להשיג את צמיגי Kenda במספר חנויות כולל אתר זה, אבל, לא כל החנויות מחזיקות את כל הדגמים. יבואן הצמיגים הוא http://www.cobra-bordo.co.il במושב צרופה ומן הסתם הוא מחזיק את כל הדגמים והמידות, הבעיה שמחיר כמעט כל הצמיגים אצלו הוא 219 ₪ ומעלה.
ניתן להשיג Komodo ודגמים אחרים במבצע אצל עמית (חנות "האופן 17" בראש העין) - מומלץ גם בשירות.

חזרה לפורום