נושא: יש פתרון.... תאריך: 5/26/2008 11:38:00 PM
מחבר/ת: נועם גרימברג
רוב הצרכנים נאמנים למקום אחד. כך שהמוכרים יודעים שתבוא אליהם כי אתה בטוח שאצלם תקבל שירות טוב ומקצועי. שירות טוב הוא לא רק מכונאי טוב אלא גם מחיר טוב. תלמד להרכיב חלקים בבית ותרכוש כלים בסיסיים לעבודה. חלקים ניתן למצוא בזול יחסית ממגוון של חנויות מכוונות לדוגמאת ebay chainreaction performens וכו´. אני קניתי סט גלגלים שבארץ עולה קרוב ל 1000 ש"ח ב 350 כולל משלוח לאחרונה. ראיתי שמישהו חיפש כאן באתר סט של mavic croosride שעולה בארץ 1400 ש"ח בחול כולל משלוח ומע"מ עלה 850. לאחרונה הבאתי קסטה XT ושרשרת XTR ב 190 ש"ח, חצי ממחיר הקסטה בארץ. צריך למצוא מקורות קניה אלטרנטיביים ורצוי לבצע הזמנות קבוצתיות ע"מ לחסוך במשלוח. אם תמשיך לקנות במחירים הגבוהים בארץ לא תהיה סיבה לחנויות להוריד מחירים. יש לציין שלא כל החלקים שווה להביא וצריך לעשות סקר שוק לפני. זה דורש זמן וסבלנות, דבר שמהווה את המחסום העיקרי לרב הצרכנים שנוח להם להיכנס לחנות ולצאת עם הכל מתוקן ומותקן. בתור אחד שמוציא לא מעט על חלקים, כאשר עושים חשבון שנתי החיסכון הוא עננננק. דבר נוסף: קניה של חלקים מבעוד מועד. כאשר אני נתקל במבצעים, חיסולים אני קונה למרות שבאותו הרגע לא צריך. בעתיד החלקים ישמשו אותי ואז חוסכים.
|