נושא: מחירי חלקים, פרק ב´ תאריך: 6/2/2008 12:17:00 AM
מחבר/ת: Eli Tiger
טוב, כנראה שעם האופניים הנוכחיים נדונתי לפשיטת רגל, אז ככה, יום שישי בצהריים החלטתי, שלא במודע, לבדוק מי עמיד יותר, גזע אורן בן 30 או קסדת ה GIRO שעלתה 670 ש"ח. הראש והגזע נשארו שלמים אך מקסדה אחת יצאו שתיים, התפצחה, לא יאומן, חברים ממש לא יאומן, לסרבנים, ולקולים שבנינו, רק עם קסדה.
דוח נזק, פנס בעין, קסדה + כבל בלם אחורי, FORMULA ORO 24K שפשוט נקרע.
אמאמה... עלות כבל 350 שח, זעזוע מוח במקום, החברה האלה לא נורמליים, מדוע בארצנו כולם רוצים לעשות כסף, כמה שיותר במינימום מאמץ, מצאתי את אותו הסט, כבל + סיומות של FORMULA בארה"ב ב $45 אז למה נגזר עלי לשלם 110$, חברים תסבירו... :mad:
בואו נהיה יצירתיים, כיצד נגרום לרודפי הבצע לרסן את תאוותם לכסף קל? :giveFinger: למען ההגינות, יש עדיין חנויות רבות שבעליהן עושים מלאכתם נאמנה, עם אהבה לאופניים ונהנים מלקוחות מרוצים שחוזרים כי כיף להם לחזור ולא מכיוון שנגזר עליהם לחזור. :)
חברים, אנחנו משלמים וביכולתנו לתת ליבואנים שמרגישים בלעדיים להתייבש עד שיבינו שניתן גם להרוויח אך לא יקרה כלום אם יקנו את המרצדס אחרי שנה ולא חודשיים.
יש אתרים רבים בחו"ל, תוך חמישה ימים מהרכישה קיבלתי את המישלוח עד הדלת וממש יותר זול.
|