נושא: המלצות תאריך: 6/24/2008 1:59:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן
יש לי חבר עם הקלר עם טאלאס36, והבחור מרוצה עד הגג. מלבד ירידות של ממש הוא על 130.
לגבי אחיך - קונה מייצרים אופניים מצויינים ועמידים. דואג עם "5 וגיואמטריה ידידותית למדווש, או קויילאייר (לדעתי קצת מעל התקציב) עם גיאומטריה יותר אגרסיבית. קויילאייר או קויילר משומש יכול להיות מושלם. אצל סלאלום (יבואני קונה) תמצא גם את אופני ג´אמיס. שמעתי הרבה דעות חיוביות, אבל שמעתי גם על ריבוי שבירות שלדה. גם הדעות האלה הסכימו שהשרות והעמידה מאחורי אחריות של סלאלום מעולים. אישית מאוד אהבתי את הטאוקאלי של מונגוס - מתלה יעיל דיווש ושלדה עמידה עם כמעט "6 מהלך אחורי מספקים חבילה מצויינת וזולה מאוד יחסית למפרט. אחד המועמדים הראשונים שלי לאופני AM מצויינים בתקציב מוגבל. איירוןהורס עם מתלה DW Link(ואני לא מצטרף לדיון על איכויות המתלים השונות. אני עם SP). הרוכבים מהללים. לי אין נסיון אישי. ספשלייזד Pitch - למרות שהסטמפג´מפר נחשבים למאוד מוצלחים, הייתי מעדיף את הפיצ´ לסינגלים ודרופים מזדמנים. עם מהלך ארוך יותר מלפנים ומאחור ואיבזור ברמה גבוהה זו ממש מציאה (נראה לי שזה מחיר חדירה של הדגם החדש). הארו XEON נראים טוב על הנייר והמפרט טוב למחיר, אבל אין לי נסיון מעשי איתם וגם לא דיברתי עם מישהו שיש לו. אופני טרק אני לא מכיר, ולא יכול להמליץ.
אני מבין ממך שכבר יש לו נסיון ברכיבה. אם זה כך הוא יכול לדעת מה נוח לו ומה לא. צא איתו לסיבוב בחנויות, והציגו את הדרישות. לא חייבים לקנות על המקום, והטריק של "אופניים אחרונים במחיר הזה" כבר מזמן לא עובד עלינו. אם יש צל של ספק תוכלו לשוב לפורום ולהתייעץ.
בהצלחה
|