נושא: הייתי קרוב - אבל טיימינג זה הכל בחיים... :(( תאריך: 7/1/2008 9:28:00 AM
מחבר/ת: אבישי P
כך או כך: שיהיה לכולם במזל ובבריאות! לענייננו: למראית עין ניתן לסבור שמידת האגרסיביות של הטאוקלי גדולה מזו של הג´יאנט, כי השלדה שלהם נראית... יותר אגרסיבית (ונזכור כי לא כל מי שמסתובב מסריח, לא מגולח, עם קופסת מרלבורו בשרוול החולצה ומבט של "אָיֶה הקוזינות?" הוא בהכרח "ג-ב-ר!"...). מצד שני, יכול מאוד להיות שמראה העיניים מטעה, שכן מדובר בשתי שלדות שמיועדות ל- XC-AM, עם מהלך של כ- 5 אינטש מאחורה, ומבתים טובים מאוד מבחינת ניסיון בתחום. תמיד גם יש את המפחד מהלא-נודע והחשש מזה שאינו מוכר, שמצטרפים לניסיונות הרציונליזציה שלנו. בסופו של דבר, השאלה גם כאן, כך נראה לי, היא: איזה זוג הכי "מגניב" אותך, מבחינת תחושה, התחברות, חווית רכיבה וכו´. בהיעדר נסיבות מיוחדות (איסור של ג´יאנט להעלות על ה- T-X מי ששוקל יותר מ-87 ק"ג או נמוך מ- 142 ס"מ), ובהינתן האחריות שניתנת על השלדות (אני חושב ששתי החברות נותנות אותה אחריות, אבל כדאי לבדוק במעמד הבירורים), לא הייתי פסול את הלא מוכר (כשם שלא הייתי קונה אותו רק בגלל שהוא לא מוכר...) ומנסה את שני הזוגות האיזה מסלול מוכר ואהוב, ואם הייתי משתכנע (לאחר שכלול מחיר, איכות, איכות שירות כו´) - פשוט הייתי מטיל מטבע. בהצלחה, בשורות טובות ורכיבות טובות!
|