נושא: באמת משונה... :eek: תאריך: 7/2/2008 8:20:00 AM
מחבר/ת: אבישי P
אני לקוח של החנות כבר כשנתיים - למעשה מאז שנכנסתי לתחום. אני מבלה בה לא מעט ומשקיע בה מזומנים לא מבוטלים - והביקורים כוללים הצקות והטרדות, תקלות שונות ומשונות, רעשים - חלקם באופניים וחלקם רק בראש שלי - ועוד ועוד. כן, אני מהנודניקים, אבל אני חייב להודות שמעולם לא נתקלתי ביחס שלילי או עוין מהם, גם לפני שקניתי שם אופניים וגם אחרי שקניתי שם (עד כה שני זוגות עם ביקורים דו-שבועיים עם שלל שאלות, טרוניות והצקות). בכל הביקורים זכיתי ליחס מקצועי וטוב - אולי, אפילו: חברי. נכון, לא תמיד אני זוכה לכל תשומת הלב שאני רוצה בה ורואים לעיתים שהחנות עמוסה ושיש לחץ ושאין להם אפשרות לשמוע את כל מה שיש לי לספר על חיי העגומים; מצד שני, זה עסק: להם יש עבודה (שלהערכתי הם עושים בצורה מקצועית, הוגנת וטובה, לפחות לפי ניסיוני: הן בהסברים, הן במימוש אחריות, הן בלקיחת אחריות), ומי שרוצה "צומי", אמפתיה או מקום לשפוך בו את הלב שילך לפסיכולוג... :mad: כך או כך, יכול להיות שזה היה מקרה נקודתי, ושווה בכל מקרה לקפוץ לשם שוב, בשעה רגועה, עם מעט סבלנות, ולדבר איתם על הנושא, ואפילו לאמר להם את מה שמרגישים - לטוב ולרע. מניסיוני: זה לא מזיק. רכיבות טובות ובשורות טובות!
|