נושא: אופניים חדשות בתקציב 1000-2000 ש"ח יד תאריך: 7/13/2008 6:54:00 PM
מחבר/ת: שחף
אז ככה..לאחר הרבה מחשבה (במעביר הילוכים LX שנשבר+ שרשרת שניקרעה) החלטתי בצער רב ומעט כסף לקנות אופניים חדשות..הגעתי למסקנה ובלי עזרה מההורים שאני יעבוד ויקנה בתקציב של 1000-1500 בעקרון אבל יכול לנסות לגלוש ל2000 אופניים חדשות(יד שניה..)
ישבתי יומם וליל עשיתי רשימות מעניינות וישבתי עם חברים והגעתי למסקנה שאחד מאלה מתאימים לי: mongoose fireball 1000 UMF hardy5 1000 da bomb xlr8r 1100 Specialized hardrock sport disc 1550 UMF hardy3 1500 mongoose ritual 1600 haro v3 1700 Kona scrap 1800 Diamondback response 1800 Norco Sasquatch 1800 Haro Shift R1 2000
המספרים מצד ימים הם המחיר(הסתכלתתי בכול האופניים בהרים שבמחירים 1000-2000 ש"ח) אני לא מבין בו נגיד יוותר מידי באופניים..אבל אני יכול להסתכל לראות את העובי של השילדה..הבולמים וכן הלאה..וכול האופניים פה כניראה התאימו לי.. אני רוכב בעיקר בעיר שלי..עולה עליות נוסע מפדל הרבה..אולי ואם יהיה זמן אני יתחיל ליסוע באבנים ויותר בלאגן..אבל בינתיים אני נוסע בעיקר במדרכות וכבישים..אני לא מאמין שאני יתחיל לקפוץ רמפות וכאלה דברים..אני חייב אופניים נוחות יחסית קלות..אני מעיקר נוסה לחברים כאלה דברים..חשוב לי שאופניים יהיו מגניבות כאלה עם דיסקים שהיהיו יפות, ובאותו זמן שיתאימו לסגנון רכיבה שלי..ואני לא מתכוון לקנות דראק (TREK) או GIANT כי אני לא מתחבר אליהם פשוט..זה לא בגלל שהם מכוערות..
עוד משהו..חבר שלי..שהוא גר איפו שאני, הוא רצה לתת לי את האופניים שלו תמורת 1500 ש"ח האופניים הם mongoose firball שנת 2007 יחסית חדשות, הוחלפו דיסקים ליותר גדולים וגם 2 גלגלים ליותר גדולים שמתאימים לדאון הילל
ואמרתי לו שבינתיים ישמור לי אותם כי כניראה אני יקנה אותם בסוף הקיץ..והוא אמר לי בסדר למרות שמישהו כבר רצה לקנות ממנו אותם עוד השבוע..אז מה אתם אומרים??אני כניראה יקנה אותם בסוף הקיץ זה מה שחשבתי לעשות..נסעתי עליהם איזה דקה וחצי והם היו דיי נוחות (פי אלף מהקודמות שלי)
קיצר..למישהו יש הצעות שונות או משהו..שפשוט ישפוך החוצה..
|