הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/13/2008 11:53:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  שחף צלישר עם תוכן  רק בגלל שאני כזה גדול..
נושא: רק בגלל שאני כזה גדול.. תאריך: 7/13/2008 11:53:00 PM
מחבר/ת: שחף צלישר

רק בגלל שאני כזה גדול..אני מחפש אופניים נורמאליות שיהיה לי נוח עליהם..ולהתחיל ליסוע הרבה..ומה שיש לי כרגע זה בכלל שאבא שלי חתך את הכיסא יותר מידי אז אני יושב מכוכף יחסית ככה שהכיסא בגובה בידיוק של הכידון..וזה יותר נוח לי יחסית לפידולים וכאלה דברים..יותר מהאופניים של חברים שלי..(שבהם הכיסא יחסית הרבה יותר גבוהה מהכידון) אבל עדיין כמה שאני מפדל במרץ ומוציא כפול אנרגיה מחברים שלי..מסיימים לפני עליות וכאלה דברים..ולדעתי זה לא רק בגלל הקילוגרמים שאני צריך להוריד כי אפילו בירידה הם עוקפים אותי אז כניראה האופניים שלי ממש מעפנות..לפי מה שהבנתי זה אופניי מדבקה, הם שיכוך מלא עם פוקס וואנילה בולם אחורי הוא בולם קטן יחסית לבולמים אחרים שראיתי..אני כרגע נועל אותו כי אמרו לי שזה יותר כדי עם אני עולה עליות..

חוץ מזה..שברתי את המעביר אחורי שלי וקרעתי את השרשרת..עדיף לי לקנות מעביר חדש+לתקן את השרשרת..או לקנות אופניים..כי כול החברים שלי (ולכול אחד יש אופניים ב15,000 שקל) אומרים לי להעים את האופניים האלה כבר..והם המליצו לי על fireball mongoose ב1500 שקל מחבר שהחליף לגלגלי דאוןהילל..ודיסקים 8 ככה הוא אמר לי..ועוד מלא חלקים כמו קידון גריפים ומלא דברים כאלה..ואמרתי לו שאני לא יקנה בסוף כי אני חסר אונים ולא יודע מה לעשות..כולם אומרים לי שהאופניים האלה מתאימות לי..אבל זה כניראה בגלל שהם רוצים שחבר שלי יפטר מהם מהר..

קיצר מה אתם אומרים לעשות??

בקשר לטראק..חברים שלי אומרים שטראק זה דראק אם הבנתם..אני כבר לא יודע על מי לסמוך..ומה להחליט אבל זהכניראה בגלל שמה שהם עושים זה קפיצות נסעיות בטשח ובלאגן כזה..

חזרה לפורום