הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/30/2008 12:40:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צחי בר סלע עם תוכן  מטרה ראויה בהחלט אבל....
נושא: מטרה ראויה בהחלט אבל.... תאריך: 7/30/2008 12:40:00 PM
מחבר/ת: צחי בר סלע

לתרום לילדים בעלי מוגבלויות זו תמיד מטרה נעלה, אבל "כל רוכב שמשתתף במסע מתבקש לגייס 5,000 ש"ח מקרב חבריו, משפחתו ומקום עבודתו" ?!? קשה לי להאמין שהרבה אנשים יטרחו לגייס כספים מחברים ומשפחה. מי שיבוא הם אנשים שיכולים להוציא הכסף מכיסם, ויכולים בלי קשר לתרום לכל מטרה שהיא. בנוסף אם כל אחד צריך להוציא כסף על ליווי, אבטחה וכדומה - אז משמעות בקשה זו היא שאין כל אחריות מצד המארגנים.

באירועים כמו גלגלים של תקווה של עמותת אתגרים, אשר מטרת האירוע זהה (עזרה בשילוב ילדים בעלי מוגבלויות בעזרת ספורט), משתתפים אלפי רוכבים, ילדים ומבוגרים, חצי יום בצורה מאורגנת, עם הובלה ומאסף, חילוץ, ליווי רפואי וטכני, חסימת הצירים ע"י המשטרה, מקום חניה מסודר, מקום שהייה והפעלה למשפחות שלא כולן משתתפות ברכיבה עצמה. כל משתתף משלם סכום של פחות מ-100 ש"ח (אבל מאלפים של משתתפים) ומי שרוצה לתרום בנוסף, אז כמו בכל עמותה או ארגון יכול לתרום כמה שהוא רוצה.
אז אני מקווה שיסלחו לי הצדקנים, אז כאחד העם, הייתי מעדיף לתרום פעמיים-שלוש בשנה את ה-100 שקלים, ולהסתובב (ולרכב) בגאווה עם אלפים מבני עמי (הרוכבים! ) . ואם היה לי 5000 ש"ח פנויים (ו/או זמן להתנדב) לתרומה, הייתי עושה את זה בנוסף.

(דעה אישית, אין לי כל קשר לעמותת אתגרים, למעט העובדה שהשתתפתי פעמיים באירוע גלגלים של תקווה)

חזרה לפורום