הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

8/11/2008 8:59:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  גיא רודוי עם תוכן  נספר לך =]
נושא: נספר לך =] תאריך: 8/11/2008 8:59:00 PM
מחבר/ת: גיא רודוי

האופניים שקניתי מהם (X6 2007) נשארו זוג אחרון ברשת עד כמה שהבנתי ולא בתכנון שלהם יותר להביא אותם
בכל מקרה הזוג האחרון היה בסוכן שלהם בבית לחם הגלילית..
אז אני ואבא שלי נסענו לשם אחרי הרבה הרבה טחינה במליון חנויות וישר לקחנו תאופניים.. עכשיו הבחור שם לא כיוון לי כמעט כלום באופניים השאיר לי ברקסים לא מכוונים בולם קדמי כמעט ובלי אוויר ועודמלא שטויות..
קיצר אחרי יום יומיים משו כזה עשיתי דרופ של חצי מטר אפילו לא.. וטרקתי תבולם (מחוסר אוויר) כאילו הייתה בריחת שמן מלמעה (מה שאגב יש לי עכשיו עוד פעם O_O)
בקיצר הלכנו לסניף של רוזן פה בחיפה והוא לא היה מוכן לעשות כלום אמר שנלך לאיפה שקנינו.. לא הי המוכן ממש כלום ועוד המכנופן שהיה שם הסתכל על זה ואמר אין הבולם גמור (מה שממש לא נכון היה רק צריך להחליף שסטום)
בקיצר יום למחרת אבא שלי לקח תאופניים (אחרי שגם החנות בבית לחם לא רצתה לתקן לנו כשדבירנו איתם בטלפון) לקח תאופניים וזרק להם שם בחנות שיחנקו עם האופניים.. אחרי שעה התקשרו אליו אמרו לו שהם סידרו תאופניים.. וגם אז לא היה מכוון כמו שצריך וברקסים לא מכוונים והיה יותר מדי אוויר בבולם הקידמי.. אי אפשר לסמוך על הכיוונים שלהם
בקיצר זה בערך הסיפור ובכלל אין שם ציוד טוב (לדעתי אני לא אוהב להסתכל שם על אופניים וציוד נלווה) והמחיריםם גבוהים מאוד..
בקיצר אני מאוד לא מרוצה מהם..

חזרה לפורום