נושא: רוצה לבנות מסלול ליד הבית תאריך: 8/25/2008 10:27:00 PM
מחבר/ת: גיא רודוי
אני גר מעל וואדי כזה קטן ונחמד.. מהבית שלי אני רואה שיש כמה דברים סלולים על החלק שמולי בוואדי (מתחת לבית שלי זה הכי חומות קטנות כאלה אי אפשר לסוע שם) בקיצור נכנסתי עם חברים שלי לשם יש שם אחלה של מסלול יעני יש משו מסודר כבר אבל הוא לא מגיע לחלק שראיתי ממול הבית שלי.. איך אני מגיע אליו בדרך הכי בטוחה? עוד משו איך אני גוזם ענפים (לא גזעים.. ענפים עד עובי לא מטורף) ומעיף מלא מלא קוצים שצמודים לסינגל עצמו? איזה כלים אני צריך? בעיקרון הסינגל הזה הוא קצר יחסית אבל הוא מהיר בטירוף וטכני לאללה הוא באמת קשה.. ואם אני אמצא דרך טובה לפתוח קצת את השטחים הלא מנוצלים שיש ככה באזור שלי (יש גם מעל הבית שלי הר שלם מלא בשבילים מטורפים אבל אי אפשר לרכב את זה) ואולי זה יהפוך להיות האתר הבא שלנו P: בגלל שהוא נורא מהיר וטכני אני לא יודע איך אני יכול להוסיף שם דרופים/רמפות/NS אבל אני אמצא אחרי שאני אכין את הסינגל בבקיצור אני אשמח את עזרכתם עם הסברים על בניית סינגלים והכנה שלהם וחיבור בניהם והכללל תודה רבה וסליחה על החפירה =] (אני בטוח שיש פה אנשים שמבינים בזה.. אני אשמח אם תעזרו =] אני יהפוך את זה לאתר עלייה עם האופניים ואני יפנק בשתיה קרה מהבית שלי P:)
|