הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

8/26/2008 8:44:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  באמת לא פשוט
נושא: באמת לא פשוט תאריך: 8/26/2008 8:44:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן

אני מבין שאתה רוצה אופני XC מפנקים, שיכולים לעמוד בהתעללות.
שניהם עונים לדרישה הזאת, ואף אחד מהם לא אופני FR של ממש.

ההארו עם מהלכים ארוכים יותר, אבל זויות יחסית גבוהות, מה שלא יהיה מאוד נעים בירידות - אם כי יותר טוב מאופני XC מובהקים.

אני לא יודע למה אתה קורא "מידה S", אבל הטבלא של הארו מכוונת אותך (לפי הגובה) למידה "16. אם אכן אתה עושה XC אגרסיבי, זה יהיה נוח בדיוושים, ונסבל בירידות ובמכשולים. אבל אם אתה מרבה לרכוב במהירויות גבוהות בסינגלים מפותלים, או לקפוץ עם האופניים, הייתי ממליץ לך בחום לשקול את המידה היותר קטנה. האופניים ארוכים יחסית למידתם (אורך הצינור העליון של "16 כמעט כמו של האופניים שלי, שהם מידה L).

מבחינת המפרט - לאנדורו שני בולמים שנחשבים למצויינים - כשהם עובדים... ה5 אלמנט כבר מזמן איננו מיוצר, ולרבים מהם היו בעיות אמינות קשות. אלה מהם שעובדים - עובדים מצויין. הניקסון עדיין מייוצר, וטענים שבעיות האמינות שלו נפתרו. אני לא ממש עוקב, אבל כדאי לברר מה הדגם ומאיזו שנה הבולם.

המפרט של ההארו מאוזן, ולא הייתי ממהר לשדרג בו שום דבר, כולל הגלגלים, שמתאימים לייעוד האופניים. אני מניח שאתה לא מאוד כבד, ואם הגלגלים האלה חלשים מדי בשבילך, יש מצב שאתה צריך בכלל אופניים אחרים.....

חזרה לפורום