הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

9/10/2008 10:21:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  David kaplan עם תוכן  גם אני חשבתי לעשות "קצת ספורט" אבל ההתכרות מהירה
נושא: גם אני חשבתי לעשות "קצת ספורט" אבל ההתכרות מהירה  תאריך: 9/10/2008 10:21:00 AM
מחבר/ת: David kaplan

התגובה שקיבלתה מעולה אבל מכיוון שהתחלתי בדיוק כמוך יש לי מספר הערות.
מכיוון שמהר מאוד תמצא את עצמך רוכב רק בשטח והרכיבות העירוניות ישעממו ויעלמו כדי מראש לקנות אופניים מתאימות והעיקר עם בולם קידמי סביר.
שאר המערכות פחות או יותר זהות בטווח הזה.
אני הייתי הולך על אופני ז"ק חדשות ואים משומש אז מחנות גם. כמו שאמר איתן, לחנות משקל כבד. חשוב שיהיה לך כיף לקנות וכיף לחזור מכיוון שבהתחלה תחזור הרבה לכיוונים ותיקונים קטנים שאינך יודע עדדין לבצע. חנות טובה (לי היה נסיון טוב עם רוזן) לא תיקח כסף, תיתן טיפים ולפעימים גם תוציא רכיבות תרגול למתחילים וגם תוכל לשדך לך קבוצה (אני רוכב כבר שנה שלישית עם הקובוצה ששידכו לי)

אל תתפתה לקנות את הדגם הזול ביתר (בד"כ כ1300) תשקיע עוד טיפה כ2000 ש"ח רק לאפניים יתנו לך אןפני ז"ק שתוכל להיכנס בכיף לשטח וילכו אתך שנה שנתיים עד שתדע מה הכיוון שלך.

ואכשיו חשוב! על תוותר על כפפות זב ציוד הגנה ולא רק נוחות! את הנפילה הראשונה שלי חויתי ליד הבית וטוב שהיו לי כפפות. תשקיע לפחות 200ש"ח בקסדה!!!

מכנס רכיבה זה אמנם פינוק אבל אחרי שתנסה לא תבין איך אפשר בלי.
תיק עם מיים - כדאי מאוד לפני כניסה לשטח!
סט כלים בסיסי(אולר מפתחות וסט תיקון תקרים)כדאי שיהיה בתיק
משקפי שמש - חשוב!!!
שמן לשרשרת!
השאר כסף לכל אלה

המלצה על דגם שאהבתי באופן אישי אבל התרמצנתי בהתחלה וחבל:
GT AVALANCHE 1.0

חזרה לפורום