נושא: פולפייס ב AM, צריך עצה של בעלי ניסיון תאריך: 9/28/2008 11:01:00 PM
מחבר/ת: נאור דר
מדדתי היום ספשלייזד דויאנט והיא הרגישה משוחררת מידי על הראש דבר שמאוד הדגיש את המישקל שלה ולא ממש השרה ביטחון. לאחר מכן מדדי את הפרשוט של מט. הרבה דובר עליה.. ואחרי מפגש איתה אני ממש לא התרשמתי מהמבנה שלה ומהאיכות של המנגנונים. יותר ראיתי פוטנציאל לערוף את הראש ע"י הרצועה אם יש פגיעה במגן הסנטר. קסקו וייפר היתה נראית ממש איכותית אבל המגן סנטר ממש קרוב לפה והרגשתי שאני את אותו אויר שנשפתי.
לאחר מכן מדדתי פול פייס אמיתיות של 661, ובהם הרגשתי שההגנה הכי נכונה והעובדה שהם די צמודות לראש הרגישו פחות כבדות. הקומפ היתה בסדר אם כי כבדה יחסית. אחריה מדדתי את ה אבולושן שהיתה לא רעה בכלל. לא הצלחתי להגיע להחלטה כי הרגשתי שיש סיכוי שאני קונה עוד קישוט לחדר כי מעולם לא רכבתי עם פול פייס.
אני רוכב XC [שזה יש לי כבר קסדת חצי] ו סינגלים אגרסיבים יותר ופחות [כרמי יוסף,קנדה,בן שמן,חרובית, הרי ירושלים וכו..] ,דרופים שבדר"כ לא עוברים את המטר. שמעתי לא מעט סיפורי זוועה וחשוב לי למגן את הפנים. אבל אני רוצה לדעת איזה מחיר ההגנה הזו גובה ממני מעבר למזומן. וכדי להבהיר אני לא רואה את עצמי מוריד קסדה באמצע רכיבה. בחורף אני מניח שלא כזה קריטי החום בפולפייס ואפילו תורם. השאלה אם זה סביל בקיץ לסגנון שלי.
למי שהגיע עד כאן סליחה על החפירה :confused:
|