הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

10/6/2008 4:29:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רומן ל עם תוכן  תגובה:
נושא: תגובה: תאריך: 10/6/2008 4:29:00 PM
מחבר/ת: רומן ל

מהנתונים שידועים לי FIRE EDGE FOCUS מתאימות יותר לרכיבת קרוס קאונטרי ושבילים, כיוון שמהלך הבולם הקדמי ומתלה האחורי הוא 100 מ"מ "בלבד". אבל ממה שקראתי, הן אופניים מאוד איכותיות ונותנות תמורה טובה ביחס למחיר, אז סך הכול החבילה טובה.
בדעה אישית בולם האחורי שלהם לא מוצלח, וקראתי לא מעט תלונות עליו. אבל אם ניתן לשדרג אותו במעמד הקנייה אז אפשר לשים בולם יותר מוצלח (אם תרצה המלצות מסוימות אני אגיד לך).
SHIFT R5 הן אופניים מוצקות ומסיביות יחסית, אשר נותנים תמורה טובה למחיר, איך לדעתי הדגם עצמו כבר מיושן טכנולוגית (מתלה סינגל פייבוט פשוט מאחורה) ואבזור מאוד בינוני. מה שכן יש לך מהלכי מתלה ארוכים יותר מהפייר אדג", עם 125 מ"מ יש כבר אפשרות להיכנס ל-AM קל ולא להסתפק רק בשבילים ו-XC.
בשני המקרים דגמים עממיים מומלצים לרוכבים מתחילים או רוכבים מאותגרי תקציב, כך שאם הזמן אפשר לשדרג חלקים השונים. כמובן השאלה של מחיר גם משחקת כאן.
אם תוכל להגדיר יותר ספיציפית את סגנון הרכיבה שלך, זה יכול לעזור ואם תרצה אני אביא לך דגמים נוספים אשר יכולים להיות אופציה מעניינת בשבילך.
כל טוב
רומן

חזרה לפורום