הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

10/8/2008 7:55:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רז רפאלי עם תוכן  אבי- דיווח מהשטח
נושא: אבי- דיווח מהשטח תאריך: 10/8/2008 7:55:00 AM
מחבר/ת: רז רפאלי

אבי

בשטח אני לא יכול להגיד שאני מרגיש את המנגנון משנה את הגאומטריה של האופניים משום שהוא מתנהג בצורה כל כך חלקה ותוך כדי הרכיבה קשה להגיד "עכשיו זה השתנה" כי זוית הרכיבה משתנה מרגע לרגע.

מה שכן אפשר להגיד מהשטח זה (למרות שלא רכבתי על FREERIDE אחרות אלא באתי ישר מXC), שהמנגנון הזה נותן לך כ"כ הרבה חופש, ושינויים קלים במג´יק לינק מצליחים לשנות את ההתנהגות של האופניים בעליה ובירידה, מה גם שKONA ממליצים לכוונן את המנגנון כמה פעמים עד שמגיעים למצב אופטימלי שאתה באמת מרגיש את הקסם.
אני יכול להעיד שחששתי מהטיפוס איתם אבל אחרי שכבר אמרתי שהמשקל הוא באמת לא גורם מכריע פה אני אוסיף ואומר שאזור הקראנק בנוי כ"כ חכם שהוא מפריד בין פעולה של ספיגת בולם לפעולה של דיווש מה שנותן לך מאה אחוז תנועה בתמורה לאנרגיה שאתה משקיע.

על השבילים הן מרגישות רכות ועם זאת נותנות לך להרגיש את הסינגל.
המעבר שלי מבולם 100 ל160 נותן כ"כ הרבה ביטחון בירידות למרות שלפעמים אני חושב שלאופניים יש חיים משלהם והם רוצים לטוס בסינגלים יותר מהר ממה שאני מסוגל לחשוב.

באויר הן די מפחידות, פה המשקל משחק תפקיד ובשילוב עם מהירות גבוהה האופניים משגרות אותך מהרמפה ישר לתוך דלי של אדרנלין. והנחיתה? כאילו התישבת על כיסא נוח על חוף הים.

את האופניים קניתי בסלאלום וזו באמת הזדמנות לשבח את השירות שלהם.
במעמד הקניה החלפתי את הבולם הקדמי ממרזוקי לפוקס (אחרי כמה ימים של חקירה שבה הסתבר שהבולם שמגיע עם האופניים עתיד לקרוס בקפיצות הראשונות), בנוסף החלפתי את המעצורים של שימנו להייז והמעבירים לXT.

הבנייה שעשית נראית מעולה, אתה לא מתקשה עם זווית הרכיבה?
בשבתות תוכל למצוא אותי רוכב במענית, מירב (יער עופר), חורשים ובן שמן.

צום קל וגמר חתימה טובה!

רז.

חזרה לפורום