נושא: תשובות תאריך: 10/21/2008 4:13:00 PM
מחבר/ת: Crazy Sheep
1. מומלצות...לא יודע, אופניים צריך לבדוק, לרכב עליהן ולבחור בעיקר לפי נוחות. אבל בכל זאת אני אגיד לך שה TREK סידרה 4 (300,400,500) מאוד פופולריות בתור "אופני כניסה", מה שאתה מחפש, וגם gt avalanche 2.0 וכדאי לך לבדוק את הזנב קשיח גם של specialized שיש עליהן ביקורות טובות.
2. לא. באופניים בסכום כזה אין הבדל בין מעצורי דיסק מכאניים ל V ברקס. באופניים זולות כאלה אם ישימו דיסקים זה רק לצורך רושם, והם גם יהיו מהסוג הפשוט ביותר, עוד תצטרך בטח להוסיף על זה כסף, ולהגיד שהם יעשו ת´עבודה טוב יותר מ V ברקס..אני לא הייתי אומר. אלא אם אתה קונה יד שניה ובאמת בעל האופניים שידרג ושם בולמים טובים, אבל אז זה כבר לא יהיה בתקציב שלך לדעתי.
3. תלוי בשטח שתרכב בו. אם אתה הולך לרכב קצת על כביש קצת על אספלט ואפילו קצת יותר מזה יכול להיות שמספיק לך אפילו פחות. אם אתה מתכנן דברים קצת יותר טכניים לא כדאי להתפשר על זה. בכל מקרה, בולם גדול יותר נותן שיכוך ברמה גבוה יותר, אבל זה תלוי גם כמה אתה מפונק.
4. פה יש אנשים שאולי יענו לך אחרת, אבל לדעתי על מערכת הילוכים מתקדמת עדיף לא להתפשר (לפחות deore) כי זה מסוג הדברים שדורשים הכי הרבה התעסקות והכי נפוץ בתקלות...
|