הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

11/3/2008 1:33:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  מי סיפר לך ש"מאוד לא נוח לרכב איתם"?
נושא: מי סיפר לך ש"מאוד לא נוח לרכב איתם"? תאריך: 11/3/2008 1:33:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

אני יכול להראות לך צילומים של אנשים שקופצים לגבהים של מספר מטרים באיזור עירוני, ועושים את זה ללא קסדה - אני מניח (וגם מאוד מקווה) שזה לא יגרום לך לאפסן את הקסדה...

כאמור, יש כל מיני. לי יש מגינים ארוכים וגדולים, שמיועדים לפרירייד. לטיולים רגועים אני יוצא לפעמים בכלל בלי - אבל בדרך כלל עם, וממש לא מתעסק עם ללבוש ולפשוט אותם כל הזמן. פשוט שיגעתי כמה חנויות עד שמצאתי מגן שנוח לדווש איתו. יש עוד יותר נוחים, אבל רציתי הגנה רצינית.
הצורך שלך במיגון הוא עניין אישי, ונובע מסגנון הרכיבה, מהמקומות והמסלולים, אבל גם מהרגשה אישית. אני בדרך כלל ממוגן לא פחות (ולפעמים יותר) מחברי לרכיבה. ישנם מסלולי טיול שממש לא מומלץ להיכנס אליהם לא ממוגן - ובאלה אני כולל לא רק מסלולים טכניים ותלולים, אלא גם מסלולים ארוכים מאוד, שיש בהם בעיה לחלץ במקרה של פציעה. לא בטוח שמה שאני קורא טיול ומה שמישהו אחר קורא טיול זה בדיוק אותו דבר...

בקיצור, אתה צריך לגבש את דעתך, ולא בהסתמך על תמונות אלא בשיקול פשוט של צורך, ושל הרגשת בטחון.

חזרה לפורום