נושא: מצוינות בשירות תאריך: 11/24/2008 12:05:00 PM
מחבר/ת: יואב דהן
מצוינות בשירות יש חיה כזאת? מתברר שכן!
"מצמן את מרוץ"
כך היה: כשבוע לפני ה "VOLVO CHALLENGE" גליתי סדק בשלדה בחלק העליון של צינור הכיסא, ברשותי הרו shift שנרכשו באופני "אמין" אילת לפני קצת פחות משנתיים. לא יודע מה אתכם אבל לגלות שהשלדה הלכה זה הקטע הכי מפחיד , מבאס ומדכא שאני חוויתי במהלך היותי רוכב אופניים. למחרת (לאחר לילה של נדודי שינה) כמה טלפונים ובירורים הגעתי ל עדי פרומקין מ "מצמן את מרוץ". שלב ב – שליחת e-mail מסודר עם כל הפרטים, תמונות וקבלה / תעודת אחריות ממקום הקנייה . יום לאחר מכן מגיע האישור המיוחל שמה זה "עודד את מצב רוחי". שלב ג – אופניים חלופיים במידה הנכונה הועמדו לרשותי ע"מ שאוכל להשתתף ב VC . שלב ד- קבלת האופניים החדשים הוזמנתי למרכז "מצמן את מרוץ" לאחר כבוד, פינקו אותי בנס קפה ועוגיות, יובל שטראוס המכונאי הראשי תיקתק את העברת החלקים לשלדה החדשה.... " מזל טוב " יש לי אופניים חדשים. "מצוינות בשירות" ... כבר אמרתי? אז מה היה לנו שם? 1 אופני הרו shift שבורים. 1 יום המתנה מאוד מלחיץ עד קבלת האישור. 1 אופניים חלופיים. 10 ימים עד קבלת האופניים החדשים. תודות תודה רבה ל"מצמן את מרוץ" תודה רבה לעדי פרומקין מ"מצמן את מרוץ" נתניה תודה רבה ליובל שטראוס מ"מצמן את מרוץ" נתניה על העבודה תודה רבה למ"מצמן את מרוץ" פולג על הכוונים האחרונים לאחר רכיבה תודה רבה למ"מצמן את מרוץ" תל אביב על האופניים החלופיים תודה רבה לאחי יניב X
יואב דהן שמזה שמח ומאושר :) :) :)
|