הרים - אתר האופניים הגדול בישראל


טקסט הודעת פורום

12/15/2008 12:51:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  טיגרן ארוטיוניאן עם תוכן  ,תודה רבה.
נושא: ,תודה רבה. תאריך: 12/15/2008 12:51:00 PM
מחבר/ת: טיגרן ארוטיוניאן

לכולכם. אחרי התיעצות ארוכה עם בחור שהוא גם רוכב פרירייד על אותו דגם של אופניים, בחור מבין, עם נסיון גדול מאוד, וגם עובד ברוזן מינץ (סניף אחר, לא מאיפה שקניתי את שלי) הוא בגובה 180+ והוא רוכב על M. אז אחרי הסברים וכיוון האופניים שלי הנה המסכנות:
מידה S זאת המידה שאני צריך כי אחרת האופניים יהיו גבוהות מדיי (מה שגם אני חשבתי)
פשוט זוית האוכף שלי היתה לא נכונה, ואני עשיתי איתם מסלול (ערד - ים המלח) שעד ל-מעלה יאיר הוא רובו אול מאונטין, אם לא קרוס קאנטרי.. וזה כמובן לא מסלול לאופניים האלה. למקרה זה, היתי לפחות צריך להקשות את הבולם האחורי מאוד!!! עד לירידה לפחות.
הארכת הסטם תפחית את השליטה וההיגוי במסלולי פרירייד.
כל הווכוח הוא בעצם לא רלוונטי. כי שני הצדדים צודקים כי כל אחד מדבר על סגנון רכיבה אחר.
איתן, אני רק לא מבין למה אתה באמת חושב שצריך להחליף מידה? הרי בד"כ כל רוכבי הפרירייד, דאונהיל מעדיפים שלדות קצרות יותר. הרי אם במסלול פרירייד (שאני לא יושב על האוכף לאורך כל המסלול) יהיו לי אופניים קצרות יותר, כמובן שהשליטה והטמרות תיהייה גבוהה יותר, נכון? ונוציא מהעניין את כל מה שקשור לאוכף, גובה , זוית ישיבה וכו - כי הם לא רלוונטיים... אז אתה לא חושב שאני באמת צריך להשאר עם ה S ?
בשבוע הבא, אני כניראה אעלה לכמה ימים לק.שמונה לעשות את צוק מנרה. שם זה מסלול שאני אמור להנות מהאופניים ובעצם כל ההתלבטויות יפתרו שם.
ומי שירצה להצטרף.. מוזמן. :)


חזרה לפורום