הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

1/8/2009 7:25:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  דורון מ עם תוכן  מעביר
נושא: מעביר תאריך: 1/8/2009 7:25:00 PM
מחבר/ת: דורון מ

קודם כל אני משתמש בבידים ולא מחיר חנות אז אני תופס את המחיר נמוך יותר דבר שני יש לי חבר שגר בברוקלין ושולח לי את כל הדברים עם חברים שבאים לארץ
כך גם קניתי דברים מהאתר של סנטה קרוז ישירות
דבר שלישי לא כל הדברים זולים שם קודם כל אתה צריך לדעת מה אתה רוצה זה הכי חשוב אחר כך לחפס ולהשוות מחירים היות ואתה מעונין בחלק כל מה שיצא יותר נמוך כולל המישלוח הירוחתה כך אני עובד
כך לדוגמא את הכידון קרבון של FSA כידון יפיפה בארץ בטרק עולה 700 שח באיבי כולל מישלוח מהמיפעל 260 שח
הסרם האחורי של XO בארץ מחיר מפחיד קניתי אותו ב40$ כולל מישלוח מעביר של יותר מ1000 שח
את הסט גלגלים שלי קניתי חישוקים 819 נפלתי על מישהו שקנה ולא בנה אותם ב120$ כולל מישלוח הארהב
נבות קניתי מישם עלה לי די יקר די טי אוניקס עלו לי 55$ כל נבה ושפיצים של ויל סמיט כול החבילה שלהם 22$ בניתי לבד את הגלגלים ויצא פצצה יש להגיד טיבלס מלא היות וה819 זה טיבלס יעודי
המוט כיסא זה הסיפור הכי טוב קניתי גופלין של קרנק ברדרס עם שליטה מהכידון עלה לי 185$ כולל מישלוח לארץ החבילה בטחות נישלחה לבלפסט ואלי היגיע מוט כיסא לא במידה שלי המוכר ביקש ממני לישלוח לבלפסט ומהבחור לישלוח אלי וזיכה אותנו בכול הסכום כולל המישלוחים ביננו
כך שיצא לי מוט כיסא מתנה :giveFinger: :giveFinger: :giveFinger:
השידרוג האחרון זה הסט כבלים של אזטק עם החוליות הכסופות שילמתי על הסט 10$ פה בשופ עולה 195 שח
אז תבין שליפעמים יש מציאות טובות באיבי ואפשר לנצל את המצב הכלכלי הגרוג שלהם ולהוציא מחירים טובים
ואגב אפשר לעשות שוק גם שם אם אתה רואה מחיר בחנות שם וניראה לך גבהה שלח לו מייל ותציע מחיר אחר רוב הסיכויים שהוא יוריד קצת :suss: :suss:
יאללה טחנתי במוח מספיק
:p :p

חזרה לפורום