נושא: שאלה שוב על נאבות תאריך: 1/9/2009 5:23:00 PM
מחבר/ת: שי .
שאלתי לפני כמה שבועות על נאבות.. רציתי כמה שיותר מצרצרות.. ירדתי מזה .. אני לא מבין כ"כ בנאבות ובהתחלה רציתי הופ נכנסתי לאיביי וראיתי 250 דולר .. אז אני מחפש משהו זול יותר ואין לי מושג מה אני אקח.. ראיתי זוג של נאבות נובהטק ב 95 דולר לקידמית 20 MM ואחורית QR בכל מיני צבעים [אני רוצה זהב] השאלה אם זה שווה את הכסף.. ולבנאדם יש פידבק של 99.2 זה טוב [לא זו לא שאלה מפגרת כי אני יודע שיש אנשים עם פידבק מתחת ל 99.5 אז לא קונים מהם].. נאבה קידמית יש לי של נובהטק 20MM שקניתי פה בארץ ותאמת שהיא לא רעה בכלל.. גם הנאבה האחורית של פיויט שעכשיו חצי גוססת הייתה אחלה..[בימים הטובים שלה :D] מה ההבדל בין הנאבות שעושה כזה הבדלי מחיר? והאם הייתם ממליצים לי לקנות את הנאבות האלה ומקסימום למכור את הנאבה הקידמית שלי?[פשוט הוא לא מוכר ביחידים,רק נאבות של 20MM הוא מוכר ביחידים]. אני לוקח בחשבון שאם אני קונה אותן אני מביא גם שני חישוקים MAVIC 321 שאותם אני כבר אקנה בארץ [ראיתי בפדלים מחיר שנראה לי טוב]. ושמעתי שהם טובים מה אתם אומרים?
פשוט הסגנון רכיבה שלי ושל החברה שאני רוכב איתם נהיה יותר ויותר אגרסיבי .[עשינו את המעיינות ונהנינו מכל שנייה ,ואחד מהחברה אמר:פעם הבאה מסלול יותר אגרסיבי וכולם נענו בחיוב].. אין לי חשק וזמן להתעסק עם שמיניות כל היום ומצד שני אני לא רוצה לעשות מהאופניים שלי מרכבה סימן 4.. אני מצטער על ההצפה הזו אך אני מקווה שאני אוכל להיסגר על נאבות סוף סוף :o הנה קישור תגידו לי מה אתם חושבים ? בבקשה זה חשוב מאד
http://cgi.ebay.com/Novatec-DH41SB-D042SB-Hubs-Front-20MM-Golden_W0QQitemZ200293047158QQihZ010QQcategoryZ36143QQcmdZViewItem
|