נושא: תודה על התגובה תאריך: 2/3/2009 10:43:00 PM
מחבר/ת: שי .
אני דיי מפחד הזמין דברים מחול בגלל שזו בעייה אם המוצר פגום.. חוץ מזה שאני צריך נאבה קידמית 20MM והבנתי ששהופ זה רק 9 MM הבולם הקידמי שלי הוא FOX 36 TALAS R 2009.. האמת שכבר כמעט אין להשיג את ה LX בגלל הסידרה החדשה שמחליפה את ה LX וה HONE וקוראים לה SLX.. אז לכן זה הקראנק.. אני רוכב על צמיגי מקסיס מיניון שהם דיי כבדים אבל עמידים מאוד! את הפדלים אני מתכוון להחליף ל XPEDO פדלים קלים ביותר שיגלחו עוד איזה 200-300 גרם כמו שאמרת.. אם אין הבדל גדול בין ה X9 ל X7 אז אני אקח את ה X7 [ממילא השיפטר הקידמי שלי סובל מתופעת עייפות חומר . איפה שמתחבר הכבל השיפטר פשוט נשבר ובינתיים אני מחכה שבחנות שלי יקבלו את המשלוח של השיפטרים שהזמנתי.. כבר חיסכון של 200 ש"ח את הגלגלים שלי שקלתי ותחזיק חזק חח כמעט 7 קילו.. הגלגלים של PIVIT שוקלים כמו טנק... בקשר לנאבה אני לא מחפש איזה משהו כמו ה HOPE PRO 2 כי זה יקר מאוד אני צריך משהו טוב שעושה את העבודה שלו.. יש לי ניסיון עם נובהטק מקדימה והם אחלה עד עכשיו הגלגל פלס.. ה SLX כבד במשהו כמו 60 גרם מה XT אז זה לא שווה את ההפרש של ה 400 שקל בניהם..
סך הכל נראה לי שאני אלך על מאביק 321 על נאבה של נובה טק ושפיצים עם עובי משתנה.. זה יגלח כמה קילוגרמים טובים.. הקראנק יהיה SLX מעביר קידמי XT וכל השאר X9.. סיפור לא זול.. אבל יהיה טוב. ;)
|