הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/8/2009 9:08:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  חזי זר עם תוכן  קבוצת רכיבה חדשה
נושא: קבוצת רכיבה חדשה תאריך: 2/8/2009 9:08:00 PM
מחבר/ת: חזי זר

שלום לכולם,
למרות שהיה נדמה לי שהפורום הזה קצת מנומנם אני שמח להודות שטעיתי....
ראשית כל קצת על עצמי, שמי חזי ואני בן 30 מר"ג, רוכב ברמה בינונית פלוס, סגנון הרכיבה שלי ורסטילי, אני עושה הכל מהכל, אבל בעיקר אוהב לרכב בכיף ולפעמים קצת להשתולל. מי שחושב שהוא בראש שלי מוזמן להצטרף.
עכשיו לעניינו, רציתי לפתוח קבוצת רכיבה לחבר´ה צעירים בגיל או בנפש.
נכון לעכשיו חמישה אנשים מהפורום הביעו נכונות להצטרף.
אחד מהם אפילו מביא איתו עוד שני רוכבים. זה אומר שאם הכל יסתדר אנחנו נהיה משהו כמו 8 אנשים.
אז הגיע הזמן לתת קצת יותר פרטים:
יום שבת הקרוב, 14.2, בשעה 09:00 בבוקר. אני מארגן טיול באזור יער בן שמן.
וכך יהיה בכל יום שבת, בכל פעם אזור אחר.
הקבוצה מתאימה לאנשים שאוהבים לרכב בכיף, רכיבה קצת אתגרית, לא ירידה במדרונות
תלולים ולא לקפוץ מצוקים...
גילאים 20-30 פלוס, שמורים במצב טוב. כאלה שיכולים לרכב כמה שעות, עם הפסקות כמובן.
ביום שבת הקרוב בשעה 09:00 אנחנו נפגשים בנקודת ההתחלה: מצפה מודיעין. יש הרבה כניסות ליער בן שמן כל אחת והאטרקציות שלה, אנו נפגשים בשער 3. ממליץ להיכנס לקישור הבא באתר של קק"ל.
http://www.kkl.org.il/KKL/advanced_template.aspx?id=17396
באמצע העמוד יש קישור למפה של היער, תוכלו לראות בצידה השמאלי של המפה את הנקודה בה נפגש.
משם אנחנו נזרום בדרכים, המסלול אמור להיות קל עד בינוני בחלקים מסויימים. יש ביער בן שמן כל כך הרבה שבילים שזה לא ממש משנה באיזה כיוון אנחנו רוכבים...
אני לא מעוניין לשבור שום חלק באופנים שלי וגם לא ממש בא לי להתחיל לתקן אותם באמצע הדרך, לכן הרכיבה תהיה בכיף ולעניות דעתי מתאימה לרוכבים ברמה בינונית.
מי שיכול לבוא עם רכב ולקחת טרמפיסט או שניים שיודיע לי. אני יכול לקחת איתי עוד שני אנשים נוספים. יאללה אנשים תזיזו ת´תחת ודברו איתי, ההנאה מובטחת!

חזרה לפורום