נושא: דעתכם חשובה לי מאוד- כנסו: תאריך: 2/27/2009 2:07:00 PM
מחבר/ת: רומן ל
חבר´ה בזמן האחרון יש לי משיכה עזה לחזור ולרכב על אופני זנב קשיח. זה יותר מאתגר, יותר טכני ויותר כיפי. לפני כחודש חשבתי לשדרג את אופניי ש"מ שלי לאופני ש"מ יותר מתקדמים, ובסוף החלטתי לחכות לתערוכת האופניים שתתקיים במאי- אבל כיום אני חושב בכיוון של אופני ז"ק שמיעדות להכול בין XC לבין AM. אני חושב על בניית האופניים (בנייה בחנות), אומנם יש לי ידע טכני אבל אין לי זמן להתעסק עם זה (סטודנט). חשבתי על שתי שילדות שעונות בול להגדרה שלי: BANSHEE VIENTO "19 ORANGE P7 "19
שתי השילדות מקבלות בולמים בין 120 ל 140 מ"מ ולפי הגדרת היצרן הן מיועדות להכול בין XC לבין AM וזה בדיוק מה שאני מחפש. כמו כן מחיר של שתי השילדות קרוב. 2300 לבאנשי מול 3000 לאוראנג´. יש לי כמה שאלות: במידת 19" לאיזה שילדה יש יתרון במשקל? (לא קריטי אבל מסקרן לדעת). איזה בולם קידמי הייתם מחברים לשילדה שמהלכו 130-140 מ"מ? 1-ROCK SHOX TORA 302 130MM 2-ROCK SHOX RECON 327/351 130MM 3-MANITOU MINUTE 1 100-130MM 4-FOX 32 VANILLA R 140MM 5-WHITE BROTHERS FLUID 140MM 6-MARZOCCHI 44 ATA 100-140 MM השאלה איזה בולם יתן לי הכי הרבה תמורת למחיר שלו? אני מדבר על בולמים חדשים. והאם כדי להשקיע בגלגלי טיובלס- או שעדיף להישאר עם פנימיות? כמו כן האם יש הבדל משמעותי בין JUICY 3 ו JUICY 5 במערכות הבלמים? והאם הייתם משקיעים במערכת הנעה של LX/SLX/XT? כי אני מצויין מסתדר עם דאור ואין לי רגשות נחיתות ;) .
אני יודע שאני שואל הרבה שאלות, אבל פשוט אני הולך להשקיע סכום רציני מאוד של כסף להרבה שנים קדימה והחלום שלי זה להתחיל להשתתף בתחרויות, אבל כמו שאמרי נכון לעכשיו אני סטונדט ואין לי זמן לאימונים קבועים.
איך אתם הייתם מאבזרים כל אחת מהשילדות כאשר סכום השקעה מירבי הוא סביב 9000 ש"ח. תודה לכל העונים רומן
|