נושא: טוב אז ככה תאריך: 2/27/2009 5:54:00 PM
מחבר/ת: שי .
אני על הP7 לא הייתי הולך מהסיבה שהיא מכרומולי וכמובן שהיא יותר כבדה וחוץ מזה אני לא כ"כ אוהב את האופניים של ORANGE אני הייתי ממיץ לך מאוד על הבאנשי.. אופניים מעולם ומאוד תאהב אותם למרות שהייתי ממליץ לך להתיעץ על SIROCCO [שירוקו] יש פה כמה חברה בפורום שרוכבים איתם אלה ופניים שעושות הכל! בולמים הייתי לוקח את ה FOX VANILLA R זה פשוט בולם שנועד לAM והוא פצצה של בולם. המרזוקי 44 גם הוא טוב אבל לא ניסיתי אותו אז אני לא יכול להגיד לך תשובה מדוייקת.. אם התקציב מאפשר אז הייתי ממליץ לך לקנות חישוקים של MAVIC מדגם 819 זהו דגם ייעודי לטיובלס אבל הוא גם יקר מאוד. 2 חישוקים עולים באיזור ה 1000 שקלים. על הג´וסי 3 לא רכבתי אבל על ה 5 כ והם בלמים פצצה קצת רועשים אבל נסבל בהחלט. לגבי ההילוכים הדבר היחיד שהייתי עושה זה מחליף שיפטרים ל SLX [קניתי עכשיו כאלה .תודה איתן :P ] פשוט השיפטרים הם ה"מוח" של כל המערכת ככל שהשיפטרים יהיו יותר טובים כך גם ההעברה של ההילוכים תהיה יותר טובה וחלקה.. אבל אם אין לך בעייה עם הדאור א הייתי מחליף סתם. אני אעשה לך ככה: שילדה : 2300 ש"ח בולם קידמי :2700 ש"ח בלמים: במידה והולכים על ה 5 אז 1500 חישוקים:1000 נאבות :תקנה סט של XT יעלה באיזור 750 שפיצים עוד 300 בנייה עוד 200 סך הכל: 8750 כמובן שאם מערכת ההילוכים מגבילה אותך אז ב 10000 תיפתר לך הבעייה. :D בכל מקרה זו המלצה שלי תחכה לעוד תגובות.. שיהיה לך המון בהצלחה! :)
|