נושא: רציתם תיקון קיבלתם תיקון תאריך: 2/27/2009 10:07:00 PM
מחבר/ת: שי .
תעשה כמוני.. אהבת את האורנג´ אז קח אותם לא משנה מה אני אהבתי תהקלר וניסו אמרו לי קח אנדורו קח זה לא. אני רק הקלר.. קח אורנג´ וראיתי שאתה מתכוון לבנות מאפס.. אני אמליץ לך מאוד לבדוק חלקים יד שנייה וראיתי שאולי תתכוון להזמין חלקים מחול. חלקי יד שנייה יש אנשים שמוכרים חדשים.. בוא ניכנס לפרטי פרטים: שילדה ORANGE בולם קידמי FOX VANILLA גלגלים MAVIC CROSS RIDE מערכת הילוכים FULL DEORE ברקסים AVID JUICY 3 סטם כל חברה שתבחר . לא עולה הרבה בין 200-300 כידון גם מה שתבחר בין 100-300 מוט אוכף הכי פשוט שיש 80 ש"ח אוכף מה שנוח לך 200 ש"ח גריפים ננעלים אז 100 ש"ח פדלים פלאטים או קליפלס 250 ש"ח
אני ממליץ לך מאוד להעביר חלקים מהאופניים שלך מהסיבה הפשוטה שלהרכיב אופניים מאפס זה יקר מאודד.. בתור אחד שמרכיב ועדיין משדרג אני לא אסיים את האופניים לפני 15000 וגם לא באבזור הכי גבוה.. תתקשר למי שמייבא בארץ את אורנג´ או אם יהיה לך זמן פנוי תלך אליהם ותגיד פשוט שאתה רוצה ORANGE P7 לרכיבה בסגנון AM התקציב המירבי הוא 9000 אתם יכולים לעשות לי מפרט שיתאים לי לתקציב? לדעתי הם יעשו את זה.. להרכיב מאפס זה לדעתי חבל ועדיף כבר שתחפש קומפלט.. שן על זה איזה לילה שניים אחי
|