נושא: בישבילך איתן הודעה בתפוז שנכתבה ע"י אדם מטעם THULE תאריך: 3/3/2009 7:32:00 PM
מחבר/ת: שי .
אני אתן לך הקדמה.. הנושא הזה נכתב בתחילת פברואר ודיברו בו על השירות המאכזב ועל המחירים הגבוהים שטולה מציעים פה בארץ.כמו כן דיברו על טולה המקביל שמיוצר הצפון אמריקה וגם לזה יש התייחסות בתגובתו:
ידידי.
לא מתקיימים מבצעים "סודיים" במותג.
הייתי מציע לך לגשת לכל אחת מחנויות ההפצה הרשמיות שלנו ולבדוק שם לגבי מבצעי THULE השונים. לגבי המפיץ באזור מגוריך, תוכל לברר זאת בטלפון 03-554-5550 שלוחה 11.
לגבי מוצר 954 ושאר מוצרי צפון אמריקה, בשלב זה איננו משווקים או תומכים במוצרי THULE הצפון אמריקאים.
THULE הצפון אמריקאי, שונה מאחיו האירופאי. מדובר על שוק גדול דיו ובכדי להוזיל עלויות, קיים תהליך ייצור מקביל לשוק זה. הייצור לשוק זה שונה מהיבט נוסף מהייצור בשוק ולשוק האירופי בכך שאינו נדרש לתקני הבטיחות והקריסה הנדרשים ממוצרי THULE אירופה. מאחר והייצור לשוק זה הינו מקומי ומאחר ושוק זה אינו נדרש לתקני הבטיחות של אירופה מדובר על שוק זול יותר מאחיו האירופאי. חשוב לציין שמוצר שנראה זהה לחלוטין בשוק האמריקאי, אך מספרו הקטלוגי שונה, הרי שמדובר על מוצר אחר. כדוגמא, אתן 2 מוצרים שעל פניהם נראים זהים: 591 האירופאי ו- 598 הצפון אמריקאי. שמעתי כבר "אגדות עם" רבות על מי נחשב למה בהליך האבולוציוני, הם זהים ויזואלית ושניהם טובים אך ההבדל ביניהם הוא בפס הייצור, חלקי החילוף ובדיקות התקינה והקריסה אליהן נדרש 591.
לגבי מחירי THULE בישראל אתחיל בחשבון פשוט: ייבוא בתוך אירופה נמשך עד כשבוע ויכול להתנהל ברכבות או במשאיות. ייבוא לישראל נמשך כחודש וחצי באנייה.
מוצרי THULE השונים מיוצרים ברחבי אירופה ומגיעים למרכז הלוגיסטי בשבדיה. מוצר שמגיע מגרמניה או פולין לשבדיה ומשבדיה לישראל, עלותו יקרה יותר מבחינת המיסוי אליו אנו נדרשים כיבואן ישראלי ואילו אצל האירופאים אינו קיים. אלו דברים שיש לתת עליהן את הדעת כאשר אתה מתנהל כיבואן.
לצערנו, המיסוי ועלויות הייבוא על מוצרי THULE בישראל הינו עשרות אחוזים מעלות העברת הסחורה בתוך אירופה. השוק האירופאי אינו נדרש למיסוי או עלויות ייבוא. אמנם חלק מהמוצרים נחשבים כמוצרים מובהקים לעולם האופניים אך במשרדי הממשל הרלוונטיים במדינה הנאורה שלנו, מדובר על אביזר רכב לכל דבר ולפיכך המיסוי עליו כבד.
ישנו הבדל עצום בין צרכן פרטי לבין יבואן.
היתרון שלנו כיבואן THULE הינו מסגרת האחריות ארוכת הטווח ( 5 שנים ) אותה אנחנו מעניקים לצרכנים שלנו, דרך המפיצים שלנו בישראל.
לגבי עניין ה"נפנוף" שהועלה כאן, הדבר אינו נכון ואענה על כך בקצרה: כל מייל או מכתב שנשלח מישראל או קשור אליה בצורה כזו או אחרת מכותב באופן אוטומטי אלינו כמו גם ליצרן. כולל אלו שבהם ישנם איומים או הכפשות יצירתיות, שלנו כישראלים כל כך חשוב להציג ליצרן ( בעברית פשוטה קוראים לאוצר המילים הללו "תרבות דיבור", באירופה אומרים על כך- "תראו איך הישראלים מתנהגים או מדברים" ). כל מייל שמכבד את עצמו ואת כותבו, זוכה לתגובה.
שלא תבין אותי לא נכון איתן.. אני גם חושב שהמחירים פה בארץ הם חזירות לשמה.. אבל רציתי להביא את הדברים כמו שצריך ולא לדבר דברים שיכול להיות שהם טעות :cool:
|