הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

3/8/2009 6:32:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן הדרי עם תוכן  כמו שאמרתי ואל תעלב אולי אני וותיק ממך ברכיבות
נושא: כמו שאמרתי ואל תעלב אולי אני וותיק ממך ברכיבות תאריך: 3/8/2009 6:32:00 PM
מחבר/ת: איתן הדרי

ביום אחד וזה מספיק לטעמי. הרשני להוסיף ולהגיד לך, שחוסר הניסיון שלך בטיולים יוביל אותך ביום אחד לצרה שלא תדע איך לצאת ממנה. אתה יודע מה ההבדל בין חכם לפיקח? חכם לא נכנס לצרות שפיקח יוצא מהם בקלות. אבל....מאחל לך כל טוב, אם כי אני תמיד דוגל במשפט: מכל מלמדי השכלתי. כמי שעשה רכיבות בחום נוראי, חווה פצועים מכל סוגים, כולל פינוי מהשטח ומה לא. לרכוב בחום כזה במדבר זה בטח לא חכם לא נבון ואם הגעת למצב שרוכב היה בסכנת התייבשות, אז הרשני להגיד לך גם חוסר אחריות מוחלט מצדך. אבל, יש כאלה הלומדים מניסיון של אחרים ויש כאלה שלומדים על בשרם. אני תקווה שלא תלמד על בשרך אירוע חמור שיגיע עד כדי תביעה משפטית וכיוצא בזה. בכל מקרה, מעלה אדומים ים המלח טיול נחמד לא קשה במיוחד וגם קצר. אם אתה אומר שאתה לא מאחל לאוייבים שלך כאלה עליות אז.. באמת עדין לא עלית עליות ;). תאמין לי יש מסלולים הרבה הרבה יותר קשים מאתגרים ארוכים וקשים לים המלח.
ואני כותב את המשפטים הבאים באמת....באמת שלא בנימה אישית, אלא בנימה של אדם הרבה יותר בוגר ממך, יותר מנוסה בלהוביל רוכבים, והכי חשוב: יותר אחראי ממך.בכל אופן אני לא עוזב שטויות ומצטרף לטיוליך למה? מי שאומר לי עזוב שטויות בו והצטרף, נתפס בעיני כרוכב לא רציני, לא אחראי לא על עצמו ולא על הקבוצה שהוא מוביל. אני לעולם לא עוזב שטויות, שאני מוביל קבוצה ראשי כולו נתון לחברי הקבוצה. חוץ משיהנו שיחזרו הביתה בשלום.
שתמשיך להנות ברכיבות

חזרה לפורום