הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

4/6/2009 10:45:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  shira landman עם תוכן  בעיה בהעברת הילוך
נושא: בעיה בהעברת הילוך תאריך: 4/6/2009 10:45:00 AM
מחבר/ת: shira landman

שלום רב, שמי שירה ואני מעוניינת לקנות אופני כניסה לקטגוריית השטח.
בחיפושי אחר אופניי ז"ק מתאימות נכנסתי לחנות של רוזן ומינץ וניסיתי את הAVALANCHE 3.0 GT(זו לא הייתה הפעם הראשונה שנכנסתי לחנות. האופניים לא היו הדגם של הנשים,את הדגם של הנשים לא כ"כ אהבתי), בעיקרון האופניים מאד נוחות , הבעיה היא כאשר אני מנסה להעלות הילוך בצד שמאל,שלושה גלגלי שיניים, (איני בקיאה בכל המושגים והשמות).
בתחילה לא הצלחתי ללחוץ עד סוף הידית ולכן לקח זמן עד שהועבר ההילוך. לאחר עזרה מן המוכרים הזיזו את הזוית של הידית שמעבירה את ההילוכים כך שאוכל ללחוץ עד סוף הידית ולהשאיר אותה לחוצה במשך סיבוב שלם של הפדלים בכדי שיהיה למעביר יותר קל להעלות הילוך (כך אמרו לי שצריך לעשות, לי לא היה מושג שצריך לעשות זאת) :o .
לאחר מכן עדיין היה לי קשה ולכן כל פעם יצאתי לנסיעה קצרה ובה העלאתי והורדתי את ההילוכים בכדי שאוכל להסביר למוכר מה הבעיה עם העלאת ההילוך כך שיוכל לכוון את הידית יותר טוב.
יום לאחר מכן הרגשתי שכואב לי האגודל והמפרק של אותה האצבע. אני מבינה שכנראה השריר ביד שלי חלש ולכן נתפס, הבעיה היא שהרקמה באגודל כואבת וכך גם המפרק. אינני רוצה לפגוע לעצמי ביד ורציתי לדעת אם יש חברה עם ידיות העברת הילוכים שונות כך שיהיה לי קל להעביר הילוך (להעלות הילוך ביד שמאל) בלי כאבים באגודל שמאל לאחר מכן. כמובן שארצה אופניים באותה רמה של אלו שניסיתי אך לא תהיה לי בעיה להוסיף כסף כדי לקנות אופניים שיהיו לי נוחות יותר מבחינת שיפטר ההילוכים (כמובן שכתוצאה מכך גם יהיו טובות יותר) :cool: .
האם אתם חושבים שהבעיה תעבור בלי לפגוע במפרק האצבע (יקח לשריר קצת זמן להתחזק אחרי כמה רכיבות זה יעבור??) ופשוט לקנות את האופניים או שעדיף לחפש דגם או חברה אחרת עם ידיות להעברת הילוכים שלא מצריכות לחיצה חזקה (חזקה בשבילי) בכדי להעביר הילוך.
אולי להמליץ על דגם מתקדם יותר שמערכת העברת ההילוכים טובה יותר או גם חברה אחרת. מה שלא יהיה אני מודה על העזרה. :)
הנה לינק למפרט האופניים ש"בחנתי" http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=259&ArticleID=1627&Page=1

חזרה לפורום