הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

4/9/2009 9:20:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  תנין עם תוכן  Hold Your Horses Robin Hood
נושא: Hold Your Horses Robin Hood תאריך: 4/9/2009 9:20:00 AM
מחבר/ת: תנין

אני מעריך את התושיה ורוח העשיה שבדבריך, אבל תאט קצת.
קודם כל הקביעה שלך שאין הצדקה לאופניים מעל 4000-5000 ש"ח היא שטויות במיץ במילים מאוד עדינות. אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר. ואל תתווכח איתי, כי זה שטויות מארץ השטויות.

Haro היא חברה טובה עם אופניים טובים, אבל ממש ממש לא מתקרבת לקרסוליים של חברות טובות יותר ששמות את כל פעמיהן על איכות וחוסר פשרות. אני מציע שאת "המחקר" שלך תרחיב מעבר לאתר הזה ולרחוב החשמונאים ותראה קצת עולם.
אמנם זה נראה לנו לפעמים ששחוטים אותנו במחיר (וכן זה קורה) אבל גם במקומות אחרים בעולם זה. שלדות איכותיות עולות כסף והרבה. שלדות בוטיק עולות כסף. רכיבים טובים עולים כסף. לדוגמא. Talas 140 חדש עולה למעלה מ-3000 ש"ח (גם בחו"ל). האם אתה טוען שאין הצדקה לבולם כזה ? גלגלים חזקים לרכיבת Downhill מסוג Mavic DeeMax יעלו לך למעלה מ-4000 ש"ח על נאבות של הדלי או פרו או חזק מזה. האם אתה רוצה להגיד שאין הצדקה לגלגלים כאלה ?

אני מסכים שצריך כאן כוח צרכני באיזה שהוא אופן, כי מחירי האופניים והרכיבים באמת קצת יקרים, אבל להגיד שאין הצדקה לקנות משהו אחר מ R3 זה פשוט מעליב את האינטיליגנציה של כולנו פה. אז קדימה במקום לדבר שטויות, עדיף לרכב.

חזרה לפורום