נושא: למגיבים אלי לא הבנתם אותי כהלכה תאריך: 4/9/2009 11:51:00 AM
מחבר/ת: חיים לוי
מה שאני אומר זה שבכדי לקבל עוד 10% איכות אני צריך לשלם עוד 400% כסף, או לחלופין - על מנת לקבל 1 ק"ג פחות באופניים אני צריך לשלם עוד 3 אלף ש"ח לדוגא אופני טרק טופ פיול 9 קרבון עולות כפול מדגם האלומניום בפועל רוכבים רבים העדיפו את דגם האלומניום שהיה הרבה יותר נוח תכלס. קחו למשל את אופני הקננודייל ראש הם פשוט העתק של הארו שיפט אבל עולות עוד 3 אלף שקל עם מפרט פחות טוב אני מדבר על 6z לעומת SHIFT5 כמו כן ההתייחות שלי היא לאופני XC ולא DH בוודאי שדאון היל זו קטגוריה אחרת שם צריכים אופנים עם גאומטריה שונה והרבה יותר חזקות ועמידות לקפיצות. וידידי מי שמוכן לקנות אופני טיטוס ב45000 שח שיבושם לו. זה כמו להחזיק שעון יוקרה שעולה 50000 שח או לקנות חיקוי 1 על 1 ב200 שח לא תמצא הבדל אבל לא תשלם על ה"מותג". צריכה להיות הקבלה לעולם המחשבים למשל מחשב בסיסי היום עולה 2000 שח ומחשב "חללית" עולה 5000 שח המחשב אמור לשרת אותך 5 שנים ויותר ויש בו טכנולוגיה שלא רואה את טכנולוגית האופניים ממטר. ובכל זאת המחירים מרקיעי שחקים לא יתכן שאופניים עולות כמו אופנוע חדש!
אופנים בלאו הכי מתבלות מהר ורובינו מחליפים אותם אחרי שנתיים של רכיבה למי שרוכב קרוס קאונטרי ומחפש אופנים חזקות שלא מעייפות אותו עם מתלה אולי "טיפש" אך אמין מאד ויעיל מאד ועלות משלמת יחסית אני מצאתי את ההארו שיפט פשוט הכי כדאיות ולא בכדי מצמן כינה אותם באתר שלו "החטיף" נסו לקנות אותם היום ותראו שאי אפשר להשגים תעשו לבד חשבון מדוע! הקיצר מי שקונה אופניים ב10000 שח הוא או מליונר שאין לו מה לעשות בכסף או פראייר
|